- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
-
- Konu Sahibi karmakarisik56
benim yanımda da var öyle bir tane ve üstelik çok titiz geçinir .Yapacak bir şey maalesef ki yok .Sinirlerinize hakim olun .Is yerinde beraber çalıştığım bi kiz arkadaşım var. Sabah kahvaltıyi öğlen yemeği hep birlikte yiyoruz . Yani aynı is yeri aynı yemek hane. Ve aslında iyi de bir kız. Seviyorum da. Ama gelin görün ki çay içisi höpürdeterek .. yemek yemesi şap şup.. yemin ederim kulaklarımi tikamak istiyorum artık o çay içerken. . Anlamıyorum neden illa çekmeye çalışıyor höpur hopur..
bardağı ağzına az daha dayasa öyle bi ses çıkmayacak. . Bu hafta grip oldu. . Sürekli burnunu çekip duruyor.. mendil vereyim mi dedim böyle hoşuma gidiyor dedi.. bence ben sana mendil vereyim dedim bu sefer de kırıldı. .
Ya hepsi bir yana ama su çay içerken çayı çekerken çıkardığı ses beni öldürüyor.
üstelik benim yanımdaki sabahları bir simit yer şap şup bir de çayını höpürdetir .Bazen o kadınsa ben neyim diyorum.Is yerinde beraber çalıştığım bi kiz arkadaşım var. Sabah kahvaltıyi öğlen yemeği hep birlikte yiyoruz . Yani aynı is yeri aynı yemek hane. Ve aslında iyi de bir kız. Seviyorum da. Ama gelin görün ki çay içisi höpürdeterek .. yemek yemesi şap şup.. yemin ederim kulaklarımi tikamak istiyorum artık o çay içerken. . Anlamıyorum neden illa çekmeye çalışıyor höpur hopur..
bardağı ağzına az daha dayasa öyle bi ses çıkmayacak. . Bu hafta grip oldu. . Sürekli burnunu çekip duruyor.. mendil vereyim mi dedim böyle hoşuma gidiyor dedi.. bence ben sana mendil vereyim dedim bu sefer de kırıldı. .
Ya hepsi bir yana ama su çay içerken çayı çekerken çıkardığı ses beni öldürüyor.
Is yerinde beraber çalıştığım bi kiz arkadaşım var. Sabah kahvaltıyi öğlen yemeği hep birlikte yiyoruz . Yani aynı is yeri aynı yemek hane. Ve aslında iyi de bir kız. Seviyorum da. Ama gelin görün ki çay içisi höpürdeterek .. yemek yemesi şap şup.. yemin ederim kulaklarımi tikamak istiyorum artık o çay içerken. . Anlamıyorum neden illa çekmeye çalışıyor höpur hopur..
Gunaydin :)Günaydın!!!
Ben istersem algılarımı çok güzel kapatırım.
İstemediğim hiç bir sesi duymam,hiç kimseyi görmem.
Bence deneyebilirsin.
Süper oluyor inan.
Günaydın!!!
Ben istersem algılarımı çok güzel kapatırım.
İstemediğim hiç bir sesi duymam,hiç kimseyi görmem.
Bence deneyebilirsin.
Süper oluyor inan.
Ya benimki de sürekli titizim der durur ama yoruldum yaaaaaüstelik benim yanımdaki sabahları bir simit yer şap şup bir de çayını höpürdetir .Bazen o kadınsa ben neyim diyorum.
Aynen aynen bende öyleyim :)ay bende tersi oluyorsanki başka bişe yokmuş gibi tek ona odaklanıyorum daha çok sinir oluyorum güzelmiş sizin algılarınızı kapatmanız :)
Pipet kullanmasını öner kankaIs yerinde beraber çalıştığım bi kiz arkadaşım var. Sabah kahvaltıyi öğlen yemeği hep birlikte yiyoruz . Yani aynı is yeri aynı yemek hane. Ve aslında iyi de bir kız. Seviyorum da. Ama gelin görün ki çay içisi höpürdeterek .. yemek yemesi şap şup.. yemin ederim kulaklarımi tikamak istiyorum artık o çay içerken. . Anlamıyorum neden illa çekmeye çalışıyor höpur hopur..
Bebegum ya herkes senin gibi temiz titiz değil ki :)Pipet kullanmasını öner kanka
Gunaydin :)
keşke yapabilsem çok isterim yanu yapmayı
nasıl basariyorsunuz
Ooooo öyle odaklanırsam burada ne iş yapabilirim ne de iş harici özel durumlarımı idare edebilirim.ay bende tersi oluyorsanki başka bişe yokmuş gibi tek ona odaklanıyorum daha çok sinir oluyorum güzelmiş sizin algılarınızı kapatmanız :)