tiksiniyorum :(

Allah yardım etsin..uyarsan olmaz uyarmasan sen rahatsızsın...aslında pek yapçak birşey yok..olduğu gibi kabul etmek lazım..yada yemek yerken bir kişiyi gösterin işte şöyle şapudatıyor böyle çay içiyor falan diye söylenin..belki anlar.....

burnunu cekmenin neresi guzel beee.
Cay felan neyse alistim cevremdende.
Burun?
Garip fantazileri var arkadasinizin.

benimde böyle bi tanıdığım vardı kendisi erkek bir gün çay bahçesinde oturuyoruz bi çay içişi var herkes dönüp bize bakıyor. onun hiç derdi değil ama höpürdeterek içiyor bi kaç arka masamızda bi kız annesine " anne su ayıya söyle düzgün içsin dedi" kadın kızını dürttü falan. tabi biz bunu duyduk gülmekten yerlere yatıyoruz . bizimki iştahla çayı götürüyor. neyse kalktık yürüyoruz bu höpürdeten vatandaş " ya siz az önce neye gülüyordunuz " demez mi :KK70: böyle insanlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum ses çıkarırken kendilerinden geçiyorlar :KK48:

Her şeye alınıp kırılan mizmiz insanları nasıl çekiyorsunuz yahu bi uyarmayla hemen kırılmış oysa ne güzel işte kendine çeki düzen versin

A ama tabi uyarmak da ayrı bir zor mesela benim babam çok yapıyor bunu ama oldurseler uyaramam

Ayyy canım bilmezmiyim akşam okuluna gidiyorum yeni bir çoçuk geldi benim yanım boş diye oturdu aman bi parfüm sıkmış bakımlı boylu poslu amanın 1 saat sonra ne göreyim soktu parmagını burnuna kanalizyon çalışması yaptı bide çıkardıklarını parmağıyla fırlatıyor inan baba denk gelseydi çıngar çıkarcakdım kusmamak için zor tuttum kendimi biri desen kola içti öküz gibi öğürdüüüü adam gibi iç otur diğeri desen ayakkabılarını çıkarmış keyif yapıyor koku almış sınıfı inan bunları gördükden sonra her akşam eşime patlıyorum ayakkalarını yıkadınmı duşa girdinmi dişler fırçalandımı tikkkk oldu bende kiiii eşim bakar kendine dememe bile gerek yok pis gelmişler pis gidecekler şu hayattan ne yazıkki

Herseyi bu kadar takarsan işin var hayatta
belkide birileride senin hareketlerinden tiksiniyor
hayat bu belli mi olur
Insanlari asagilamaktansa kulagini kapatmayi dene yada evinde otur
konularinin hepsinde aklinca birilerini asagiliyorsun
kocandan dayak yiyorsun oturuyorsun gelip bosanicam diye konu aciyorsun
Sonra pusup oturuyorsun
simdide is yerindeki kıza takmussin
gerçek hayatta takintili bir kisilik olarak görüyorum seni yada ilgi cekmek icin konu açan tiplerdensin
tabi senide anlamak lazim kirsal bir bölgede yasiyorsun canin sıkılıyordur.

Bana da çok itici gelir öyle hareketler. Zaten her şeyden hemen tiksinen bir yapım var.Çok zor oluyor bazen. İnsan zeytin çekirdeğinden tiksinir mi? Ben tiksiniyorum. :110:

X