Görmüştüm o konuyu benimde aklıma o geldi :)Temizlik konusunda takıntılı bir bayan vardı hatta bu yüzden eşiyle boşanma aşamasındaydı bu konuyu görmesin
Şu an açık ama tıkanabilir tekrar evde yarım şişe var.Deniyim bunu teşekkürlerbol miktarda lavobo açacağı yada büyükçe bir pompa deneyin belki açılır
Peçeteler birikmiş eritmem lazım bir şekildeBir kaç kova su dökseniz direk deliğe doğru basınçla gitmezmi.
Tuz ruhu gibi bişey mi bu ? Nerden bulabilirim?Tam olarak ne kadar ,nasıl kullandınız? Açıkçası ev eski zaten bende ekstra zarar vermek istememNormalde tesisatçılar kostik kullanıyor bu iş için çokda etkili eritiyor tıkanıklığa neden olan birikintileri ama kullanımını bilmek gerek hem tehlikeli hemde sıksık kullanılırsa boruları delebiliyor. Bu şekilde 1 defa sorun yaşadık biz eşim kostikle açmıştı
onu bilmiyorum canm eşim hallediyo bu konuları nerden aldı bilemeyeceğim ama eve zarar vermesinden ziyade çok fokurdayan bişey sanırım cildine zarar verebilir sıçrarsa yada zehirleme gibi riski var sanırım netten bi araştır istersen tam emin değilim yarın eşime sorabilirim ama geç olur senin için sanırmTuz ruhu gibi bişey mi bu ? Nerden bulabilirim?Tam olarak ne kadar ,nasıl kullandınız? Açıkçası ev eski zaten bende ekstra zarar vermek istemem
Peki afiyet olsun bekliyorum.yemeğimi yiyeyim okuyup bir çözüm bulurum
Netten ben araştıraym biraz ama eşinize yine de sorar mısınız.Şu an açtık ama yine tıkanabilironu bilmiyorum canm eşim hallediyo bu konuları nerden aldı bilemeyeceğim ama eve zarar vermesinden ziyade çok fokurdayan bişey sanırım cildine zarar verebilir sıçrarsa yada zehirleme gibi riski var sanırım netten bi araştır istersen tam emin değilim yarın eşime sorabilirim ama geç olur senin için sanırm
Her yerde bulabilir miyim acaba? Bir de kimseye duyurmasam iyi olurdu aslındaasit gibi birşey var çok güçlü ve kuvvetli döktüğün an sen dahil alt katlarında wcsi temizleniyor ve iğrenç kokuyor
o koku tüm binayı ve altkatları sarıyor çürük yumurta giibi
ama kesinlikle döktüğün an kapıyı kapa sakın soluma
ben bizim teknik servisten alıyorum asit diyorlar
büyük işyerleri ve otellerde bulunuyor olduğunu biliyorumHer yerde bulabilir miyim acaba? Bir de kimseye duyurmasam iyi olurdu aslında
Burda bulmam mümkün değil o zaman .Teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız içinbüyük işyerleri ve otellerde bulunuyor olduğunu biliyorum
oradan isteyebilirsin ödünç bir şişe
Niye insanların takıntılarıyla dalga geçiyosunuz anlamadım bu bir hastalık takıntı hastalığı Allah kimseye vermesin lütfen kimsede dalga geçmesinTemizlik konusunda takıntılı bir bayan vardı hatta bu yüzden eşiyle boşanma aşamasındaydı bu konuyu görmesin
Sıvı olanı da var küçük boncuk şeklinde olanı da var.Yalnız elinize felan değmesin.Dökün üzerine de su tamamdır.Genelde tesisatçılarda bulunur.Döktükten sonra bol su ile temizlenecek.Tuz ruhu gibi bişey mi bu ? Nerden bulabilirim?Tam olarak ne kadar ,nasıl kullandınız? Açıkçası ev eski zaten bende ekstra zarar vermek istemem