• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tıkalı burun

hanedan15

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
176
9
16
29
Hayırlı geceler hanımlar size bişey danışmak istiyorum gece uyuduktan sonra hep bebeğimin burnu tıkanıyor bayada oluyor yani ne yapmam lazım önerilerinizi alabilir miyim

Hayırlı geceler hanımlar size bişey danışmak istiyorum gece uyuduktan sonra hep bebeğimin burnu tıkanıyor bayada oluyor yani ne yapmam lazım önerilerinizi alabilir miyim
Benim oglumunda öyle oluyor ben serum fizyolojik damlatiyorum birazda ovaliyorum açılıyor biraz

Bugunun konusu burun galiba :) sabah ben de kabga kıyamet temizledim. Sonra facebookta bir anne sormuş :)

Gece burun tıkanıklıklarında ben yatağının yanına yarım soğan koyuyorum. O hızlıca açıyor. Odada nem makinesi çalıştırıyorum o da uyku kalitesini çok arttırıyor. Eczanede cold mix diye bir damla satılıyor, onu yastığa, uyku tulumuna damlatıyorum, o da çok işe yarıyor.

Birincisi odaya nemlendirici almalısınız ama en az 2 lt kapasiteli olanlardan. Peteklerin üzerine su da koyabilirsiniz nemlendirici yoksa.
İkincisi de okyanus suyu aldım ben. Bebekler için olandan. Foşurdatıyorum uykuya geçmeden. Açılıyor öyle uyutuyorum

Back
X