- 11 Ağustos 2019
- 188
- 123
- 53
- 30
- Konu Sahibi Muhasebeci25
Merhaba arkadaşlar. Tiktok indirip giriş yapmadan bi tanıdığımın tiktok videolarını izledim. İzleme sayısı artmış görünüyor. Acaba benim izlediğimi görür mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sadece izleme sayısı mı görünüyorGörünmez
GörmezMerhaba arkadaşlar. Tiktok indirip giriş yapmadan bi tanıdığımın tiktok videolarını izledim. İzleme sayısı artmış görünüyor. Acaba benim izlediğimi görür mü
Neden?Bosver gormesini hala telefonunda tiktok var bu daha ciddi bir durum kaldir kaldir
Alisirsin falan kamu spotu olsun diye yazmak istedimNeden?
Öyle mi diyorsunuz neden kitiktok videosu çeken birinden hayır gelmez![]()
Öyle mi diyorsunuz neden ki![]()
Üye olmadım giriş yapmadım nasıl yazacakkiBildirim gidiyor diye biliyorum örneğim @Neyleym kişisi profilinize göz attı yazıyor.
Yazmaz öyleyse tahminimceÜye olmadım giriş yapmadım nasıl yazacakki
Hayır tabikitamam olursa kimin koğcasıı buuuu videosu çekip atar mısın :))
Sadece tiktok indirdim üye olmadan videolarını izledim. Profili herkese açık olduğu için görünüyorduYazmaz öyleyse tahminimce
kendine 3 gram öz saygısı olan birinin tiktokla işi olmaz![]()
şşşşş öyle his geldiğinde interneti kapat , telefonu götür balkondan aşağı at sonra yüzüne soğuk su çarpbu tiktok benim cevremde unlu oldu herkes savage dansi yapip duruyor karantina devam etse ben de indirip i’m a savageee classyyy sassyyy nastyyy diye gezecektim ucuz atlattim![]()