• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tığ işlerim....

serayy

çook şeker
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.468
3
116
İstanbul
bunlar benim tığ işlerim. şişden daha çok seviyorum tığı. umarım beğenirsiniz... $örgü1.JPG

$örgü2.JPG

$örgü3.JPG

$örgü4.JPG

$örgü5.JPG

ellerine sağalık tığ işlerini seviyorum demişsin işte sana model umarım beyenirsin Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.

umarım beyenirsin
Link Silinmiştir.
Link Silinmiştir.
istersen daha gönderebilirim model bende çoook

arkadaşlar aslında çok kolay ama buradan anlatması zor. paintte çiziyim dedim onuda beceremedim.
bu arad kağıda çizdim. resmini çektim.onu koyayım inşallah anlaşılabilir.

$panço1.JPG

*herbir kareyi bir motif olarak düşünün.
*alt kısımda motif kaç taneyse yanların toplamı okadar olacak.
*yeşile taralı kısmı kenarları birleştirdikten sonra yapın ki, nasıl bir yaka istiyorsanız devamını ona göre yaparsınız.

kolay gelsin.

arkadaşlar ilgileriniz için sonsuz teşekkürler..

banuucum ben genelde 1 yada 0 numara tığ kullanıyorum ve ipi kilo ile satan yerlerden aldığımdan isim olarak bilmiyorum. beğendiğimi alıyorum işte...:1yes2:

nimsy çok kolay ben yapacağına eminim. kolay gelsin..

bera-berrak ve denize sağolun canlarım. allah hepimizin çocuklarını bize bağışlasın.

mujo daha örneklerim var ama onlar genelde şiş işi olduğundan buraya koymadım, onlarıda başka başlıkta sunarım inşallah...

gamzeeecim bende çok seviyorum ve çabuk bittiği için tığ işini tercih ediyorum gerçekten çok rahatlatıyor insanı, herkese tavsiye ederim...

herkese iyi günler.....

bayıldım ya hepsi süper ellerine sağlık bikaçtane bilgisayara yükledim inş seneye kışa yaparım....

ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel olmuş

Back