• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Tierra 8.44, 7.44 yada 6.44 kullananlar fikirlerinizi bekliyorum

igora 6.77 koyu kumral yogun bakır, 6.87 koyu kumral kızıl bakır...ashlle nın sacı zman zaman degısıo bence bazen bakırlık yogunlk kaznuıo bazende kızımlısı oluo arkadaslar..ben kızılımsı oldugu halı aslında daha cok sevıyrm ama turk sıtelerde 6.87 yı bulamıyrm..yabancı sıtelerde var satın almak ıstyrm yabancı sıteden alamdım kımısı gondermıo buraya kımıde dıorum kargo ucretı çok olabılır...igora 6.87 yı bulabılen turkıyede satın alan var mı..netten yada dırek magzadan?

merhaba öncelikle saçrengini çok beğendim bende bu rengi istiyorum ama saçlarım koyu kestane açmam lazım önce tieranın açıcısıda varmış ismini heryerde duyuyorum ama nerden temin edebilirim

saç rengin çok güzel olmuş canım bende bu rengi sityorum yalnız Tierrayı nerden temin edebilirim

saç rengin çok güzel olmuş canım bende bu rengi sityorum yalnız Tierrayı nerden temin edebilirim

ben geçen hafta tierra boyalarından aldım. açıcısyla birlikte. emınonu tahtakale zaza han dan. burayı emın onune gıdınce tahtakaleyı sorarak, tahtakaleye varınca da zaza han ı sorarak cok rahat bulabılırsın. ben de oyle yaptım.zaza han da da bır cok kuafor malzemesı saatn yer var, ben tıerra dıyınce ıkı ust kata yonlendırdıler. orada varmıs. vardı da :) yalnız ben bakır zaten solan bır renk oldugundan 6.44 renk aldım. ve 3numara acıcı aldım. bana acık geldıgı ıcın 3 numarayı kullanmaktan vazgectım o yuzden 1 numara almak ıcın gıdecegım. 3isteyen varsa 70ml kullandım ıletıısm kurabılırız. ıyı gunler.

Back