Saç Rengi ve Saç Boyama Tierra 8.44, 7.44 yada 6.44 kullananlar fikirlerinizi bekliyorum

Tanita3484

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2009
244
2
96
İstanbul
Merhaba kızlar

Bakır rengine takmış durumdayım. Saçımın bi tutamını Palette Tarçın Bakıra boyadım ama istediğim sonucu elde edemedim. resmen kırmızı oldu Tierranın bakır renklerine hayran oldum. 8.44, 7.44 ve 6.44 rengini kullananlar görüş ve foto paylaşırsa çoook sevinirim. özellikle 7.44 çok hoşuma gitti. saçların bu renk. Nasıl olur kızlar????????

Eklentiler

• $100_1913.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 5.251
  • $100_1917.jpg
    98,8 KB · Görüntüleme: 2.780
Bunlarda boyamayı düşündüğüm renkler

Eklentiler

• $pr_01_1588_min.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 1.776
  • $pr_01_1589_min.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 1.182
  • $pr_01_1590_min.jpg
    6,1 KB · Görüntüleme: 1.556
bu renk bence 8.44 tatlım . yanı eger cok da acık bıse olmasın dersen ılk 2 rengı karıstır derım cunku sondakı cok koyu zaten suan kı zemının oldukca acık bı ton hayda hayda tutar yani merak etme :)

sağol canım :))) ben daha önce kuaföre boyatmıştım saçımı. tierranın 3 rengini karıştırmıştı. bakır olmuştu ama tabi hangi renkleri karıştırdığını söylemedi ( bide bakır çok çabuk akıyor heleki tierra her yıkamada ayrı bi ton oluyor, inanılmaz akıyor. ondan açık boyamaya çekiniyorum. ilk önce koyu olsada 2-3 yıkamada açılır diye düşünüyorum. 7.44 istiyorum ama ahhh bir de bu renge boyayan arkadaşlar warsa ve de yardımcı olsa süper olucak ))))

bu renk bence 8.44 tatlım . yanı eger cok da acık bıse olmasın dersen ılk 2 rengı karıstır derım cunku sondakı cok koyu zaten suan kı zemının oldukca acık bı ton hayda hayda tutar yani merak etme :)

sağol canım :))) ben daha önce kuaföre boyatmıştım saçımı. tierranın 3 rengini karıştırmıştı. bakır olmuştu ama tabi hangi renkleri karıştırdığını söylemedi ( bide bakır çok çabuk akıyor heleki tierra her yıkamada ayrı bi ton oluyor, inanılmaz akıyor. ondan açık boyamaya çekiniyorum. ilk önce koyu olsada 2-3 yıkamada açılır diye düşünüyorum. 7.44 istiyorum ama ahhh bir de bu renge boyayan arkadaşlar warsa ve de yardımcı olsa süper olucak ))))

evet senin dediğin gibi 8.44 boyarsan direk bu istediğin renk tutar ama açıldıkca kötü bir sarıya döner 7.44 boyarsan ilk hafta koyu olsa bile gittikçe açılarak istediğin renk olacaktır zaten tehlikesi yok 6.44 e boyama yeter baktın ki çok koyu oldu 7.44 e boyayınca 1 aya zaten o renk turuncumsu açık sarı olur 8.44 e boyarsın

denemeye değer canım ewet 6.44 ten dönüş çok zor olur. iisimi ben 7.44 düşüneyim

canım saçın açık renk. bu renk çok hoşuma gitti ama nasıl ne ile karıştıracağım bilemedim. belki sen bunu başarabilirsin :124:
gerçekten çok hoş bi renk vuruldum .. canlı bi tarçın bakır gibi turuncuya yakın..
bu rengi bileniniz var mı

kesinlikle harika canım inşallah istediğin gibi olur. tierra 9.44 belki bu rengi verir canım. kuaförde kataloğunu görmüştüm. baya açık renk.

ben igoranın 6,44 koyu kumral yogun bakır rengıne boyadım tam katalog rengını elde ettım cok koyuda olmadı benım zemın acık kumraldı tavsıye ederım

ben igoranın 6,44 koyu kumral yogun bakır rengıne boyadım tam katalog rengını elde ettım cok koyuda olmadı benım zemın acık kumraldı tavsıye ederım

6.44 le bu renk mi oldu canım? ashlee nin tonu için 6.44 diyodu bi arkadaş. bi de çabuk akıyo mu? eğer öyleyse ne kadar koyuya boyarsam boya o kadar uzun süre dayanır

evet bu 6,44 benım sacımda tam bu renk oldu ama aktıkca acıldı tabıı alttada roflelerım vardı onunda etkısı olmustur ben ıgora royal kullandım cokta memnun kaldım tek sorun her yerde bulunmuyor netten sıparıs vermıstım :S

ben de saçlarımı açtırdım bide bakır ve karamel tonlarını tercih ettiğim için hiç boya tutmuyor. 10 gün sonra sarıya dönüyo saçlarım ((((( yardımların için sağol canım. ewet igorayı çok methettiler. kullanan herkes memnun. izmirde bulurum bu boyayı. benim için o kısım çok sorun değil yeter ki istediğim rengi yakalayım )))))

arkadaslar igora 6.44 muhabbetı gecıo sureklı ama ıgıra da 6.44 yok kı kataloga baktım ben boyle bır numara yok..bulan nasıl buluo anlamdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…