- Konu Sahibi Tanita3484
-
6.44 koyu durur ilk önce onu söyleyebilirim 7.44 ve 8.44 ü deneyebilirsin..
cevap için sağol canımpeki bu rengi 8.44 mü yoksa 7.44 mü verir?
bu renk bence 8.44 tatlım . yanı eger cok da acık bıse olmasın dersen ılk 2 rengı karıstır derım cunku sondakı cok koyu zaten suan kı zemının oldukca acık bı ton hayda hayda tutar yani merak etme :)
bu renk bence 8.44 tatlım . yanı eger cok da acık bıse olmasın dersen ılk 2 rengı karıstır derım cunku sondakı cok koyu zaten suan kı zemının oldukca acık bı ton hayda hayda tutar yani merak etme :)
evet senin dediğin gibi 8.44 boyarsan direk bu istediğin renk tutar ama açıldıkca kötü bir sarıya döner 7.44 boyarsan ilk hafta koyu olsa bile gittikçe açılarak istediğin renk olacaktır zaten tehlikesi yok 6.44 e boyama yeter baktın ki çok koyu oldu 7.44 e boyayınca 1 aya zaten o renk turuncumsu açık sarı olur 8.44 e boyarsın
Eki Görüntüle 246013
canım saçın açık renk. bu renk çok hoşuma gitti ama nasıl ne ile karıştıracağım bilemedim. belki sen bunu başarabilirsin :124:
gerçekten çok hoş bi renk vuruldum .. canlı bi tarçın bakır gibi turuncuya yakın..
bu rengi bileniniz var mı
ben igoranın 6,44 koyu kumral yogun bakır rengıne boyadım tam katalog rengını elde ettım cok koyuda olmadı benım zemın acık kumraldı tavsıye ederım
evet bu 6,44 benım sacımda tam bu renk oldu ama aktıkca acıldı tabıı alttada roflelerım vardı onunda etkısı olmustur ben ıgora royal kullandım cokta memnun kaldım tek sorun her yerde bulunmuyor netten sıparıs vermıstım :S
arkadaslar igora 6.44 muhabbetı gecıo sureklı ama ıgıra da 6.44 yok kı kataloga baktım ben boyle bır numara yok..bulan nasıl buluo anlamdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?