Tibet'in Gençlik Pınarı -Peter Kelder

• Konu Sahibi Konu Sahibi eny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

eny

Ziyaretçi
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Bu kitap, “Gençlik Pınarı”nın kadim sırlarını bulmak için uzak ve gizemli Himalaya dağlarına giden ve onu bulan bir adamın gerçek öyküsüdür! Binlerce yıl boyunca yasak Tibet bölgelerinin derinliklerinde gizlenen kayıp manastır, büyük bir özenle korunan gençlik sırlarına sahiptir. Bu sır, uygulaması son derece kolay ama insanın yaşamını sonsuza dek değiştirme gücüne sahip olan beş kadim ayindir. Bu kitap, bu özel manastırda yaşayan Lamalar’dan öğrenilen olağanüstü sır hakkında yazılmış tek kaynaktır. Kitapta açıklanan beş ayin, herkesin kendini çok daha genç hissetmesini ve görünmesini aynı zamanda da daha büyük bir canlılık kazanmasını sağlayacak güce sahiptir. Bu beş ayini her gün uyguladığınızda, yalnızca bir aylık çalışma sonucunda etkilerini görmeye başlayacak, on haftalık çalışma sonucunda ise insanların daha genç ve sağlıklı göründüğünüz konusundaki iltifatlarını duyacaksınız.

[Dr.Joliette, emeklilik yaşına geldiğinde, “aşırı kilolu, beyaz saçlı, zamanından önce yaşlanmıştı.” Eski bir kaza nedeniyle boynunu bile döndüremez haldeydi. Beş Ayin’i uygulamaya başladığından beri şu değişiklikleri yaşadığını bildirmektedir:] “Sekiz kilo verdim, daha enerjik bir hale geldim ve kendimi daha canlı hissediyorum. Saçlarım yeniden siyahlaşmaya ve kalınlaşmaya başladı; şu an yalnızca şakaklarımda belli belirsiz beyaz saçlar kaldı. Boynumu, hiçbir ağrı duymadan tümüyle ve rahatça hareket ettirmeye başladım. Artık canlı, esnek ve rahat adımlarla yürüyebiliyorum. Cinsel arzularım ve yeteneklerim tümüyle normale döndü. Bütün bu değişimleri tıp ya da bilim açısından açıklayamıyorum ama ancak başıma gelen bu olağanüstü değişikliklerin gerçek olduğunu biliyorum. Beni yıllardır görmeyen insanlar hayretler içinde kalıyorlar…”
-Dr. Russell Joliette, Hartford, Kentucky
--------------------------------------------------------------------------

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Artık siz de tüm dünyada bir fırtına gibi esen, yaşlanmayı durduran ve gençliği yeniden kazandıran bu programı keşfedebilirsiniz. (Calligraphic810)

[Dr.Joliette, emeklilik yaşına geldiğinde, “aşırı kilolu, beyaz saçlı, zamanından önce yaşlanmıştı.” Eski bir kaza nedeniyle boynunu bile döndüremez haldeydi. Beş Ayin’i uygulamaya başladığından beri şu değişiklikleri yaşadığını bildirmektedir:] “Sekiz kilo verdim, daha enerjik bir hale geldim ve kendimi daha canlı hissediyorum. Saçlarım yeniden siyahlaşmaya ve kalınlaşmaya başladı; şu an yalnızca şakaklarımda belli belirsiz beyaz saçlar kaldı. Boynumu, hiçbir ağrı duymadan tümüyle ve rahatça hareket ettirmeye başladım. Artık canlı, esnek ve rahat adımlarla yürüyebiliyorum. Cinsel arzularım ve yeteneklerim tümüyle normale döndü. Bütün bu değişimleri tıp ya da bilim açısından açıklayamıyorum ama ancak başıma gelen bu olağanüstü değişikliklerin gerçek olduğunu biliyorum. Beni yıllardır görmeyen insanlar hayretler içinde kalıyorlar…”

“Samimi olarak söylemem gerekirse hayatım boyunca kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim!” (Ben ellialtı yaşımdayım.) Kilo verdim. Güçlüyüm, enerjiğim ve kendimi onbeş yaş daha genç hissediyorum ve öyle görünüyorum!!! Birilerinin, ne kadar genç göründüğüme şaştıklarına tanık olmadığım tek bir hafta bile olmuyor. Çoğu insan kırk yaşımdan bir gün bile daha yaşlı görünmediğimi söylüyor. Otuzlarının ortalarına yaklaşan çocuklarım bu kadar enerjik ve genç görünmeme şaşırarak onlar da Beş Ayin’i uygulamaya başladılar.”
-Esther Black, Salinas, California

“Yalnızca kendimi genç hissetmekle kalmıyorum aynı zamanda yaşımı (yetmişüç) bilen insanlar tarafından yirmi yaş daha genç göründüğümü işitiyorum. Ellisekiz yaşındaki doktorum, her hafta yirmi, yirmibeş kilometre koşmasına karşın benim kendisinden daha genç gösterdiğimi söylüyor. Yaşlanma sürecini durdurmak ve tersine döndürmek isteyen herkese bu kitabı tavsiye ederim.”
-Jack Smithson, Grass Valley, California
--------------------------------------------------------------------------

Yaşlanmaktan korkuyorsanız ve gençleşmek istiyorsanız kitaptakileri uygulayın kızlar :1yes2:

Tibet'in Gençlik Pınarı 1. Kitap

Bu kitap, “Gençlik Pınarı”nın kadim sırlarını bulmak için uzak ve gizemli Himalaya dağlarına giden ve onu bulan bir adamın gerçek öyküsüdür! Binlerce yıl boyunca yasak Tibet bölgelerinin derinliklerinde gizlenen kayıp manastır, büyük bir özenle korunan gençlik sırlarına sahiptir. Bu sır, uygulaması son derece kolay ama insanın yaşamını sonsuza dek değiştirme gücüne sahip olan beş kadim ayindir. Bu kitap, bu özel manastırda yaşayan Lamalar’dan öğrenilen olağanüstü sır hakkında yazılmış tek kaynaktır. Kitapta açıklanan beş ayin, herkesin kendini çok daha genç hissetmesini ve görünmesini aynı zamanda da daha büyük bir canlılık kazanmasını sağlayacak güce sahiptir. Bu beş ayini her gün uyguladığınızda, yalnızca bir aylık çalışma sonucunda etkilerini görmeye başlayacak, on haftalık çalışma sonucunda ise insanların daha genç ve sağlıklı göründüğünüz konusundaki iltifatlarını duyacaksınız.

BU KİTABI DUYAN ,OKUYAN VAR MI?

[COLOR="[COLOR="green"]Green"][/COLOR]
İLGİLENEN ARKADAŞLAR BU SİTEYİ ZİYARET ETSİN SONRA BERABER PAYLAŞIRIZ DÜŞÜNCELERİMİZİ.[/COLOR]

[COLOR="[COLOR="green"]Green"][/COLOR]
İLGİLENEN ARKADAŞLAR BU SİTEYİ ZİYARET ETSİN SONRA BERABER PAYLAŞIRIZ DÜŞÜNCELERİMİZİ.[/COLOR]

bence etkili olacak hareketler..adamın hikayesini okuyunca dahada gaza geldim..yanlız 2.hareketi ben zaten yapmaya çalışıyorum ama çok zor yaa:1rolleyes:

Ben 1.kitabı geçen yıl almıştım2-3 ay kadar hareketleri yaptım. Sonra bıraktım .Komşum hala daha devam ediyor hareketlere göbeğim tamamen gitti diyordu .O sadece göbeğinden kilo alıyordu .Şimdi diyet yapmadan Karnı dümdüz.Geçen gün 2.kitabını aldım aynı hareketleri orada da vermiş.

bende 1.kitabı bitirdim.ikinciyi şu AN OKUYORUM.HAREKETYLERE BAŞLAYALI 1 HAFTA BİTTİ.SÜREKLİ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.AMA SADECE ZAYIFLAMAK İÇİN DEĞİL.UZAKDOĞU FELSEFESİNE İNANAN ARAKADAŞLARLA DA BU FORUMDA BİLGİ PAYLAŞIMI YAPMAYI ÇOK İSTİYORUM.LÜTFEN YAZMAYA DEVAM EDİN.ZİRA BU TÜR KONULAR HERKESİN ANLAYIP İLGİ GÖSTERECEĞİ KONULAR DEĞİL.....
BEN SADECE HAREKETLERİN GÜNÜN HANGİ SAATLERİNDE YAPILMASININ UYGUN OLACAĞINI TAM ANLAYAMADIM.SABAH UYGUN AMA. İLLAKİ HERGÜN AYNI SAATTE YAPILMASINDAN SÖZ EDİLİYOR. BAZI SİTELERDE.KAFAM KARIŞTI.(YANİ Bİ GÜ
N SABAH 10DA ÖBÜR GÜN AKŞAM 7 DE OLMAZ GİBİ).... BİLGİSİ OLANNNNNNN???

hareketler güzel aslında devamlı yapılsa kesin bir çözüme ereriz arkadaşlar hemde vücudumuz esneklik kazanır

TABİKİ FAYDALI OLACAKTIR. BEN İNANIYORUM.GOOGLE DAN T.G.PINARI DİYE ARATTIRIRSANIZ DAHA ÇOK BİLGİ EDİNİRİSNİZ.ÜLKEMİZDE BİLE BU MUCİZEYİ KEŞFEDİP YILLARDIR UYGULAYAN ÜNLÜLER VARMIŞ.BİZ DAHA YENİ ÖĞRENİYORUZ.
aYŞENUR YAZICI,ENDER SARAÇ,HÜLYA AVŞAR,MÜJDE AR,AYŞEGÜL ALDİNÇ,İPEK TUZCUOĞLU..VB."'TİBETİN GENÇLİK PINARI ÜNLÜ OLDU'" DİYE YAZIP İNTERNETTEN ARAYIN ÜNLÜLERİN GÖRÜŞLERİNİ OKUYUN. EN BELİRGİN OLAY GENÇLEŞME ARAKADŞLAR.ADIDA ORDAN GELİYOR ZATEN. 10-15 YAŞ FARK ATIP BEYAZ SAÇLARIN YOKOLMASI?????? MUCİZE...
BENİM 1 HAFTAM BİTTİ. BU GÜN İKİNCİ HAFTAYA BAŞLADIM.VÜCUDUMDA DEĞİŞİKLİKLER OLMAYA BAŞLADI KİTAPTA YAZDIĞI GİBİ.TER,İDRAR,HAFİF ÜST SOLUNUM YOLU ENFEKSİYONU,SIZILAR,VB..BUNLAR VÜCUDUMDA TOKSİNLERİN ATIULMAYA BAŞİLANIP,DEĞİŞİKLERİN BAŞLADIĞINI GÖSTEREN İŞARETLERMİŞ.2.KİTAPTA YAZIYOR.

Her kitapçıya uğradığım da alıp inceliyorum ama nedense canım bir türlü almak istemiyor, geri yerine bırakıyorum!

bu kitabın ikincsini 3 yıl önce alıp uygulamıştım.Sonuçları gerçekten şaşırtıcı egzersizler bölümüne yazdım sonuçlarını.Orda bi grup insan da yapıyor ve sonuçları paylaşıyor ilgilenenlere duyurulur:)

merhaba kızlar..gerçekten göğüsleri büyütüyorsa benim için kötü olur.yapmasammıki

Konu silindimi acaba. Bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…