Arkadaşlar ben büro yönetimi ve sekreterlik bölümü bitirdim. Şimdi özel bir hastanede çalışıyorum. Açıköğretim Tıbbi laboratuvar teknikleri bölümünü okumak istiyorum ordan başka bi mevkiye geçmek için ama bu bölüm nasıl bu bölümü okuyan var mı kolay mı zor mu bana bu bölüm hakkında detaylı bir bilgi verirseniz çok sevinirim.
netten araştırdım ama bulamadım umarım öyle bişey vardır ozaman kpss de atanmak daha kolay olur işletmeye lisans a tamam layacagıma bunu okurum daha iyi..
bayanlar bi sitede açıklmasını okurken bu bölümün kontenjanının 100 kişi ile sınırlı olduğunu gördüm osym tercih kılsvuzundan da bakılabilir.Eğer kontenjan belirtmişse sınavsız okunmuyo diye biliyorum
bayanlar bi sitede açıklmasını okurken bu bölümün kontenjanının 100 kişi ile sınırlı olduğunu gördüm osym tercih kılsvuzundan da bakılabilir.Eğer kontenjan belirtmişse sınavsız okunmuyo diye biliyorum
canım sen yine de araştır ben kesin bilgidir demedim.İstersen büroya telefon açıp sor daha sağlam bilgi alırsın.Fakat ikinci üniversite kapsamında okumak istiyorsan geçen sene Anadolu üniversitesinin web sayfasında bu bölüm ikinci üni olarak okunacak bölümler arasında yoktu.