tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik mi halkla ilşkilermi hangisi daha avantajlı

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
siz olsanız hangisini yazardınız halkla ilşkileri az çok biliyorum aba tıbbi dökümantasyon ve sekreterlikle pek bilgim yok bu bçlümü okuyan varmı

ttalım halkla ılıskılerın alanı hem daha genıs hem de okurken daha az zorlanırsın.hakkında hayırlısı olsun

tıbbi dokümantasyon da hastanelerde çalışabilirsin
hem kpss de alıyorlar bu alanda...
memurluk için ideal...

tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik bölümü lise mezunlarının kpss ye girip atanması çok daha kolay.. üniversite mezunlarını değil lise mezunlarını atıyorlar. 50- 100 lira daha az maaş vermk için.. pek çok arkdşım bu dertten yakınıyor.. tabi özel sektörde kolayca iş bulabilirsiniz..
halkla ilişkileri yazmayı bn de düşünmüştüm fakat pek çok kişi tavsiye etmemişti..
hastanede çalışmayı kaldırabilecekseniz düşünün derim. ben stajımı hastanede yptım. büro ynt. sekreterlik okuyorum.. yaptığım işler tıbbi dök. mezunlarıyla aynıydı.. eğer özel sektör düşünüyor iseniz tıbbi dök. tavsiye ederim..

halkla ilişkilerde de özel sektörde çalışılmıyo mu hem 4 yıllık tamamlarsam bide bi dilim olursa sanki daha avantajlı gibi geliyo bunu yazmayı düşünüyodum ama çoğu kişi tıbbı dökümantasyon diyo kararsız kaldım

halkla ilişkilerde de özel sektörde çalışıyorsun. bölümle ilgili devlette iş olanağı var mı bilmiyorum canım. eğer 4 yıllığa kesin geçiş yaparım, yapabilirim diyorsan halkla ilişkiler yaz. ingilizceni de çokkk geliştirmen lazım iyi bir yere gelebilmek için.. umarım halkla ilişkiler mezunu olan bir arkadaş vardır ve fikirlerini paylaşır seninle

X