İçki servisi de yapmasin. Ne yapmaya calistiginizi anlamıyorum. Buraya özgürlük güzel yazmışım ne güzel isteyen örtülü çalışabilecek yazmisim gelip peki içki servisi diye soruyorsunuz. Sorma amacınız da islama uygun olmaması değil mi? Hiç samimi değilsiniz kusura bakmayın.
Yarın haber çıksa başörtülü hostes içki servisi yapmayi reddetti diye burda ilk ayaklanan siz olursunuz eminim.
Bir de burda arkadaşın paylastigi ortunme şekline islama uygun değil diye cevap vermiştim sanki sokaktakiler nasıl kapanıyor şeklinde cevap vermişti. Ona da burdan cevap vereyim sokaktaki nasıl kapanıyor beni ilgilendirmez beni islsmin buyrugu ilgilendirir. Ben buna göre kendimi degerlendiririm baskasini değil, ben rabbimin işine burnumu sokup şirke bulasmam. Size tavsiyem siz de çok incelemeyin başkalarını ve hayatını.
Ve eğer bir hostes başını kapatip calismak istiyor da başkaları bunu
estetik olmadığı gerekçesiyle istemiyorsa onlara tavsiyem dönüp bir vicdani olarak kendilerini degerlendirsinler.
Neyse bu konularda benim cenem açılınca kapanmaz :) o yüzden bu konuya son yazisimdir bu. Gereksiz polemige girmek istemiyorum. Bu konuda orta yolda bulusamayacagimiz bellidir.
Selametle.