THY’nin ilk türbanlı hostesi

o onun sorunu... zorla baş açtırmaya ya da kapalıyı hostes yapmamaya neden değil bana göre
kimseye zorla baş açtırmasınlar,her mesleğinde kendine göre kuralları var,beb hanım hoca olmamam mesela,çünki okonuda bilgim yok,oturup ortamda dinlerim sadece,tabiiki diğer yapılıa bilecek,dr luk öğretmenlik vsitüm işleri yapabilirler

ben arkadaş bu şekilde olabilrdi şeklindeki örtülü hosteside islama göre uygun bulmadım,başkasının hayatından banane ,ama sizlerin bu tarz suçlamalarına alıştık artık,uçakta içki servisi yapılmak zorunda,onuda pet bardakla çok az veriyorlar sanırım,kuranı kerimi türkçe mealinden okuduğum içinde içki servisi yapmanın islam yoluna baş koymuş bir hanıma yakışmayacağını düşündüm fikrimi belirttim ha kibleyin başkasının hayatına karıştıysam,bu benim fikrim,emine erdoğanada,bu hanımı eğer torpille aldırdıysa yakıştıramadım,hava yollarına girebilmenin çok zor olduğunu biliyorum
Canım ben alıntılayıp sordun diye cevap yazdım, asla fikrine önyargım yok. Sadece fikrimi yazdım.

İçki servisi de yapmasin. Ne yapmaya calistiginizi anlamıyorum. Buraya özgürlük güzel yazmışım ne güzel isteyen örtülü çalışabilecek yazmisim gelip peki içki servisi diye soruyorsunuz. Sorma amacınız da islama uygun olmaması değil mi? Hiç samimi değilsiniz kusura bakmayın.

Yarın haber çıksa başörtülü hostes içki servisi yapmayi reddetti diye burda ilk ayaklanan siz olursunuz eminim.

Bir de burda arkadaşın paylastigi ortunme şekline islama uygun değil diye cevap vermiştim sanki sokaktakiler nasıl kapanıyor şeklinde cevap vermişti. Ona da burdan cevap vereyim sokaktaki nasıl kapanıyor beni ilgilendirmez beni islsmin buyrugu ilgilendirir. Ben buna göre kendimi degerlendiririm baskasini değil, ben rabbimin işine burnumu sokup şirke bulasmam. Size tavsiyem siz de çok incelemeyin başkalarını ve hayatını.

Ve eğer bir hostes başını kapatip calismak istiyor da başkaları bunu estetik olmadığı gerekçesiyle istemiyorsa onlara tavsiyem dönüp bir vicdani olarak kendilerini degerlendirsinler.

Neyse bu konularda benim cenem açılınca kapanmaz :) o yüzden bu konuya son yazisimdir bu. Gereksiz polemige girmek istemiyorum. Bu konuda orta yolda bulusamayacagimiz bellidir.

Selametle.
o kadar garipsinizki,ben önyargılı olsam çocuğumu cemmaat yurduna göndermem,ve memnunumda siz önyargılıolmaya devam edin olacak iş var olmayacak iş var selametle:)

kimseye zorla baş açtırmasınlar,her mesleğinde kendine göre kuralları var,beb hanım hoca olmamam mesela,çünki okonuda bilgim yok,oturup ortamda dinlerim sadece,tabiiki diğer yapılıa bilecek,dr luk öğretmenlik vsitüm işleri yapabilirler

Bir de şöyle bişey var,insanlar tüm şartlara uymuyor zaten, o o kadarını yapmış, belki detaylarının hepsine uymamayı kabul ediyordur. Başını kapatıyor diye günahsız bir hayat sürecek değil. O kısmına uyar diğer kısmına uymaz, tıpkı bizler gibi, Müslümanız diyoruz baş kapatmıyoruz yada diğer şartları yapmıyoruz gibi bişey bu. Sanki başını açan hostes müslüman değil mi (geneli için diyorum) içki servisi o zaman başı açığa da sakıncalı başı kapalıya da sakıncalı. (yani müslüman olanlar için diyorum)

Bir de şöyle bişey var,insanlar tüm şartlara uymuyor zaten, o o kadarını yapmış, belki detaylarının hepsine uymamayı kabul ediyordur. Başını kapatıyor diye günahsız bir hayat sürecek değil. O kısmına uyar diğer kısmına uymaz, tıpkı bizler gibi, Müslümanız diyoruz baş kapatmıyoruz yada diğer şartları yapmıyoruz gibi bişey bu. Sanki başını açan hostes müslüman değil mi (geneli için diyorum) içki servisi o zaman başı açığa da sakıncalı başı kapalıya da sakıncalı.
evet canım haklısın benim başım açık içki kullanmıyorum,çocuğum olduğundan beri eşimde kullanmıyor,ha biz dört dörtlükmü müslğmanız sanki allah bilir değilmi

ben şaşırdım zaten,benim oğlumun gittiği yuvada genç kızlar var örtülü ince uzun maaşallahları var yani,bildiğim boy ve kilo orantısıda olması gerekiyor

Ya anla işte Yeni seçime gidilir diye seçim yatırımı yapıyorlar. Sanki Türkiye'de ilk defa hostes alımı yapılıyor. Daha önceden nerelerdeydiler de de bugünü beklediler? Uzaydan yeni mi geldiler? Partidaşlardan da zayıf hostes bulamamışlardır. Daha önce hosteslik yaptı mı ki o hanımefendi?

Hatta ben başörtülü hostes var bu uçak düşmez diyenleri de bekliyordum.

Ya anla işte Yeni seçime gidilir diye seçim yatırımı yapıyorlar. Sanki Türkiye'de ilk defa hostes alımı yapılıyor. Daha önceden nerelerdeydi e bugünü beklediler? Partidaşlardan da zayıf hostes bulamamışlardır. Daha önce hosteslik yaptı mı ki o hanımefendi?

Hatta ben başörtülü hostes var bu uçak düşmez diyenleri de bekliyordum.
içki içiliyorsa düşer bence:KK57:

güzel arkadaşım benim resmi koyma sebebim kulakları vurgulamaktı zaten yani böyle kep şeklinde şık birşey kullanılır boynu kapalı bir model seçilebilir kapalı kardeşlerimizde bunla uçarlar ne diye celalleniyosun ki kimsenin kötü birşey dediği yok karşı filan olan yok Ben illa bunu giysinler demedim ki örnekti sadece örnekler çoğaltılabilir hem isteyen başını örtsün hemde azıcık güzel şık görünsün dedik kızmana gerek yok yani

o onun sorunu... zorla baş açtırmaya ya da kapalıyı hostes yapmamaya neden değil bana göre
kesinlikle
eee o zaman migrosta içki satılıyor yada x markette kasiyer türbanlı olmasın :KK70:
islamda içki haramdır evet ama satan çalışan değil
onu satan ve alana yani tesvik edene de günahtır
burda servis yapanın günahı ne
:)

kesinlikle
eee o zaman migrosta içki satılıyor yada x markette kasiyer türbanlı olmasın :KK70:

Maksat kılıf uydurmak işte :)

aşçı saçlarını toplamadan yemek yapmaya kalkışsa , amaan çıkarsa kendi tabağından çıkar der geçeriz değil mi.
Tencereye düşüp bizim tabağımıza gelme ihtimalini hesaplamayız..
hı hı evet!

bu haber için yapılan açıklamaların, türbanın siyasi alet olmasıyla hiçbir alakası yok. azıcık objektif hesap yapılabiliyor olsa , o kurallar çerçevesinde sadece kendine değil tüm yolcularada zararı olabileceği düşünülür ve konu uzamaz. Allah korusun bir kaza vs durumunda yolculardan biri kahramanlık yapamaz yapmamalıda zaten. o iş o personelın görevi. sadece cay , yemek servısı yapmıyorlar sonuçta..
Ha diyorsanız bişey olursa zararı kendine , Allah yolunda ölmüş sayılır saçını açmama pahasına , ahada ona bişey diyemem susarım
:KK12:

kesinlikle
barmeydde olabilirmi o zaman enteresan gerçekten enteresan,aslında diyanete sormak gerek bence

aşçı saçlarını toplamadan yemek yapmaya kalkışsa , amaan çıkarsa kendi tabağından çıkar der geçeriz değil mi.
Tencereye düşüp bizim tabağımıza gelme ihtimalini hesaplamayız..
hı hı evet!

bu haber için yapılan açıklamaların, türbanın siyasi alet olmasıyla hiçbir alakası yok. azıcık objektif hesap yapılabiliyor olsa , o kurallar çerçevesinde sadece kendine değil tüm yolcularada zararı olabileceği düşünülür ve konu uzamaz. Allah korusun bir kaza vs durumunda yolculardan biri kahramanlık yapamaz yapmamalıda zaten. o iş o personelın görevi. sadece cay , yemek servısı yapmıyorlar sonuçta..
Ha diyorsanız bişey olursa zararı kendine , Allah yolunda ölmüş sayılır saçını açmama pahasına , ahada ona bişey diyemem susarım
:KK12:
içine sinen yapsın boşver bir şey söyleyince futbol macındaymışız gibi davranıyorlar:KK12:

Uçakta herhangi bir zararı var mı bu durumun ,bilmiyorum.Eğer tehlikesi varsa şakaya gelmez,bile bile yapılıyorsa da (tehlike pahasına) biraz aptallıktır bence.

isteyen baş örtüsü takmalıdır...ve her meslektee.. NET..hostesliktede olmalıydı..NET..ama o yaşlı kadın ne ayol baya yaşlı haa tamam hizmetlerinden dolayı terfi gerekir emek vermiş sonuçtaa.. ama yaşlı be anacımm..

X