THY’nin ilk türbanlı hostesi

Tamam da cnm benim sokakta gördüğümüz şekiller çok mu uygun örtünme şekline tesettürün ruhunda estetik kaygı yok mu bak buna güldüm sen böyle olabilirsin ama benim sokakta gördüğüm genç kesim kapalılalırın yüzde doksanında gayette estetik var sokakta varsa uçakta da olsun yani bi zahmet

Estetik de var, kafaları deve hörgücü gibi kabartılmış(ki peygamber efendimiz lanet etmiştir) ve bazılarını görüyorum başlarından başka bazı yerleri açık veya daracık kıyafetler malesef eleştirilmiyor.

Yazdım ya cnm kulaklar sıkıntı diye bu nokta önemli gerçekten bide bu tarz bağlama şeklini de çok tarz bulmadım açıkçası birazda şık olması lazım bana göre Dünyada bir çok havayolunda saç kapatılıyor ama çok şık modern ve üniforma ile uyumlu olarak Bakınız emirates bakınız suudi arabistan havayolları
ama bu pek kapalı gibi değilki yanlardan görünüyor,boyunda dahil kapanması gerekmiyormu

bir sorum daha olacak hava yollarında içki servisi yapılmıyormu mesela viski başı kapalı hostes viski servisi yapabilirmi,bana çelişkili geldi
Canım bende bunu anlatmaya çalışıyorum işte fakat konu çok hassas bende hassasım bu konularda o yüzden kimseyi kırmak istemiyorum.Yani baş kapatmayla iş bitmiyor işte keşke bitse içki tabikii var servis yapmak zorundasın öyle bir lüx yok bide uçakta satılan içki ve sigaradan kazanılan paralar var vs vs yani o kadar ince detaylar varki

Canım bende bunu anlatmaya çalışıyorum işte fakat konu çok hassas bende hassasım bu konularda o yüzden kimseyi kırmak istemiyorum.Yani baş kapatmayla iş bitmiyor işte keşke bitse içki tabikii var servis yapmak zorundasın öyle bir lüx yok bide uçakta satılan içki ve sigaradan kazanılan paralar var vs vs yani o kadar ince detaylar varki
ben kapansam içki servisi yapılan yerde ne işim var,sonuçta haram seyi ikram etmek olmaz değilmi

Buna da kişi karar verir işte kendi içinde muhakemesini yapar hangisi ağır basıyorsa onu tercih eder biz buna karışamayız Ya tüm haramlardan elini eteğini çeker yada ikisini birarada yürütmeye çalışır
tabiiki ama çelişki var sanki islamın felsefesine uygun değil gibi,içkiyi peygamber efendimiz yasaklamış,haram,

ben kapansam içki servisi yapılan yerde ne işim var,sonuçta haram seyi ikram etmek olmaz değilmi

İçki servisi de yapmasin. Ne yapmaya calistiginizi anlamıyorum. Buraya özgürlük güzel yazmışım ne güzel isteyen örtülü çalışabilecek yazmisim gelip peki içki servisi diye soruyorsunuz. Sorma amacınız da islama uygun olmaması değil mi? Hiç samimi değilsiniz kusura bakmayın.

Yarın haber çıksa başörtülü hostes içki servisi yapmayi reddetti diye burda ilk ayaklanan siz olursunuz eminim.

Bir de burda arkadaşın paylastigi ortunme şekline islama uygun değil diye cevap vermiştim sanki sokaktakiler nasıl kapanıyor şeklinde cevap vermişti. Ona da burdan cevap vereyim sokaktaki nasıl kapanıyor beni ilgilendirmez beni islsmin buyrugu ilgilendirir. Ben buna göre kendimi degerlendiririm baskasini değil, ben rabbimin işine burnumu sokup şirke bulasmam. Size tavsiyem siz de çok incelemeyin başkalarını ve hayatını.

Ve eğer bir hostes başını kapatip calismak istiyor da başkaları bunu estetik olmadığı gerekçesiyle istemiyorsa onlara tavsiyem dönüp bir vicdani olarak kendilerini degerlendirsinler.

Neyse bu konularda benim cenem açılınca kapanmaz :) o yüzden bu konuya son yazisimdir bu. Gereksiz polemige girmek istemiyorum. Bu konuda orta yolda bulusamayacagimiz bellidir.

Selametle.

o onun sorunu... zorla baş açtırmaya ya da kapalıyı hostes yapmamaya neden değil bana göre
İçki servisi de yapmasin. Ne yapmaya calistiginizi anlamıyorum. Buraya özgürlük güzel yazmışım ne güzel isteyen örtülü çalışabilecek yazmisim gelip peki içki servisi diye soruyorsunuz. Sorma amacınız da islama uygun olmaması değil mi? Hiç samimi değilsiniz kusura bakmayın.

Yarın haber çıksa başörtülü hostes içki servisi yapmayi reddetti diye burda ilk ayaklanan siz olursunuz eminim.

Bir de burda arkadaşın paylastigi ortunme şekline islama uygun değil diye cevap vermiştim sanki sokaktakiler nasıl kapanıyor şeklinde cevap vermişti. Ona da burdan cevap vereyim sokaktaki nasıl kapanıyor beni ilgilendirmez beni islsmin buyrugu ilgilendirir. Ben buna göre kendimi degerlendiririm baskasini değil, ben rabbimin işine burnumu sokup şirke bulasmam. Size tavsiyem siz de çok incelemeyin başkalarını ve hayatını.

Ve eğer bir hostes başını kapatip calismak istiyor da başkaları bunu estetik olmadığı gerekçesiyle istemiyorsa onlara tavsiyem dönüp bir vicdani olarak kendilerini degerlendirsinler.

Neyse bu konularda benim cenem açılınca kapanmaz :) o yüzden bu konuya son yazisimdir bu. Gereksiz polemige girmek istemiyorum. Bu konuda orta yolda bulusamayacagimiz bellidir.

Selametle.
ben arkadaş bu şekilde olabilrdi şeklindeki örtülü hosteside islama göre uygun bulmadım,başkasının hayatından banane ,ama sizlerin bu tarz suçlamalarına alıştık artık,uçakta içki servisi yapılmak zorunda,onuda pet bardakla çok az veriyorlar sanırım,kuranı kerimi türkçe mealinden okuduğum içinde içki servisi yapmanın islam yoluna baş koymuş bir hanıma yakışmayacağını düşündüm fikrimi belirttim ha kibleyin başkasının hayatına karıştıysam,bu benim fikrim,emine erdoğanada,bu hanımı eğer torpille aldırdıysa yakıştıramadım,hava yollarına girebilmenin çok zor olduğunu biliyorum

X