Thincal ve bekunis hamilelikte kullaanan var mı acil

irmakzzk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
2
0
36
Merhaba ben obezite hastasıyım kilomdan dolayı thincal kullanıyorum bu ay 1 adet kullandım 4 yada 5 kezde bekunis kullandım obezitemden dolayı normalde hamile kalamayacagim söylenmişti. Fakat hamileyim bu ilaçları benim gibi yanlışlıkla yada doktor kontrolünde hamilelikte kullanan oldu mu veya kullanıp bebeği zarar gören oldumu korkuyorum zarar verir mi? Bilmiyordum 10 yıldır olmuyor çünkü şimdi bu ilaçlar yüzünden zarar gorurmu yaşayan varsa cevap versin süreci

Bekunis yerine tuvalete çıkmak için magnezi calcinee tavsiye ederim.

Hamileliğin ilk haftalarında ya hep ya hiç kuralı vardır. Henüz hücre topu halinde etkilenmeyecek kadar küçük. İlaçlar zarar verse rahme tutunamaz. Kullandığınız ilaçlar da toksititesi aşırı yüksek ilaçlar değil a vitamini türevleri gibi. İnsanlar bilmeden alkol, uyuşturucu vs kullanıp sağlıklı bebekler doğuruyor. Bundan sonraki süreçte sağlıklı beslenip stresten uzak kalırsanız hiçbir şey olmaz Allahin izniyle. Hem sağlıklı beslenince kilonuzda dengelenir

Bekunis yerine tuvalete çıkmak için magnezi calcinee tavsiye ederim.
Teşekkür ederim sormuş olduğum soru farklı
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…