Thincal kullanan var mı?

Yaaa o derece hemen yarın alıyorum
İste alırken eczaneye yada bi diyetisyen doktora ilacı göster deki bu ilaç in açıklaması internette böbrek yetmezliğine karaciğer hasarına neden oluyormuş acaba doğruluk payı varmı diye sor

dur ben hastanede hocalara sorayım. ama onlar da kızıyor bu tür şeylere :KK70:
Ama kizmamalari lazim çünkü eczanede satılıyor kötü bise olsa sağlık bakanlığı onay vermez bildiğim kadarıyla buarada sen nerde çalışıyorsun il olarK

Ama kizmamalari lazim çünkü eczanede satılıyor kötü bise olsa sağlık bakanlığı onay vermez bildiğim kadarıyla buarada sen nerde çalışıyorsun il olarK
adıyamanda çalışıyorum. ya bu ilacı diyetistenler obez hastalarda kullanıyor biliyorum. onların kızma nedeni ne kadar da olsa bir kimyasal onları kullanacağına boğazını tut :KK70:

adıyamanda çalışıyorum. ya bu ilacı diyetistenler obez hastalarda kullanıyor biliyorum. onların kızma nedeni ne kadar da olsa bir kimyasal onları kullanacağına boğazını tut :KK70:
Oda dogru aslinda benim eltim 2.çocuğunda çok kilo aldı kadın 70 kiloyla hamile kaldı doğumda 120 kilo oldu doğumdan sonra şişlikler falan filan derken bu 110 kiloya düstü tabi bebeği biraz sorunlu dünyaya geldi 3 hafta erken geldi ve bebeğin kordon bağı plesenta dan ayrılmıştı oyuzden baya sorunlar çekti sonra kendi kendine bi karar aldı tam 1 dene içinde 50 kilo verdi dile kolay tam 50 kilo şimdi 60 65 arası gidip geliyo

Biz onunla beraber kilo vermek için anlaştık o 50 kiloyu verdi ben 3 verip sonra aynısını geri alıyodum tabi ben diyetisyenede gittim tahileler şükür hic birşey çıkmadı

X