Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canm ben kullandimmmerhaba hanımlar bu sira çok duyduğum bir ilaçtan bahsetmek fikir almak istiyorum. Adı thincal. İşlevi ise bağırsakta yağ emilimini engellemek. Dışkı yoluyla atılıyor yağlar. Kullanan var mı sonuçlar neler?
Not: konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim
Sonuç aldın mıEvet canm ben kullandimm
Evet aldım inceldim ama internetten ilacın içeriğini arastirdigimda böbrek yetmezliği karaciğer sorunu falan yazınca korktum bırakmak zorunda kaldım ama ilacı içtiğim zaman yediklerimi yağını dışıyla atıyorum gayet güzeldi yani inceleyebilirsiniz başlamıştım yine başlamayı düşünüyorum ama iyice arastırmanan sonra eczanede satılması ayrıca güvenilir zatenSonuç aldın mı
Ben hemşireyim hastanede arkadaşlarım kullanıyor ama Yen'i başladılar. Fiyatıyla dolayısıylaEvet aldım inceldim ama internetten ilacın içeriğini arastirdigimda böbrek yetmezliği karaciğer sorunu falan yazınca korktum bırakmak zorunda kaldım ama ilacı içtiğim zaman yediklerimi yağını dışıyla atıyorum gayet güzeldi yani inceleyebilirsiniz başlamıştım yine başlamayı düşünüyorum ama iyice arastırmanan sonra eczanede satılması ayrıca güvenilir zaten
Evet fiyatı baya yüksek ben aldım peki arkadaşlar memnunmu bir sorun olmusmuBen hemşireyim hastanede arkadaşlarım kullanıyor ama Yen'i başladılar. Fiyatıyla dolayısıyla
Bir sorun yok çok yiyorum ama almıyorum. Vermiyorum da diyorlarEvet fiyatı baya yüksek ben aldım peki arkadaşlar memnunmu bir sorun olmusmu
Kaç kiloyla verdin pekiben kullaniyorum ilaci yaklasik 3 aydir ilk ay sadece ilaci ictim yediklerime hic dikkat etmedim 2.5 kg verdim.2 ay yediklerime dikkat ettim 5 kg verdim. bu ay sporla destekliyorum yediklerime dikkat ediyorum bakalim ay sonu belli olucak ne kadar verdigim. ama bana diyetisyenim verdi onun kontrolunde kullaniyorum
Ne zamanda gitti pekiilk basladigimda 108.5 tum simdi 100-101 arasiyim
Ya bende sorun olmadı gayet iyidi ama okuduklarım bana ilacı bırakırdı 95 liraya aldim peki sen kac günde verdin o 2 3 kiloyuhımm devam edeceksin yani? birde herhangi bir sıkıntısını gördün mü? ne kadara alıyorsun
ben vermedim daha kullanmadımçünkü ama düşünüyorumYa bende sorun olmadı gayet iyidi ama okuduklarım bana ilacı bırakırdı 95 liraya aldim peki sen kac günde verdin o 2 3 kiloyu
Pardon canm ya diğer yazan arkadaşla karıştırdımben vermedim daha kullanmadımçünkü ama düşünüyorum
Sen kilo kaybetmiş miydin peki canımPardon canm ya diğer yazan arkadaşla karıştırdım
Evet incelme hissettim ve dışardan farkediliyoduSen kilo kaybetmiş miydin peki canım
olana kadar kullan eğer işe yarıyorsa zaten bir sürü kilo alacaksınİşte bende buralar hamilelik düşünüyorum ondan kararsız kaldim
Tartılmadın mıEvet incelme hissettim ve dışardan farkediliyodu