THETA HEALİNG teknigi

Nilnehir111

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
143
95
32
Öncelikle merhaba ilişkiye dair bilinçaltı blokajlarimi temizlettim üst üste 2 gün bu teknikle iki farklı kişiye yaptırdım enerjim şuan çok kötü 2 gün üst üste yaptirmamdan dolayısimi acaba. Bu tekniği yaptıranlar yardımcı olabilirim

Öncelikle merhaba ilişkiye dair bilinçaltı blokajlarimi temizlettim üst üste 2 gün bu teknikle iki farklı kişiye yaptırdım enerjim şuan çok kötü 2 gün üst üste yaptirmamdan dolayısimi acaba. Bu tekniği yaptıranlar yardımcı olabilirim
Öncelikle şifa olsun. Kaynağına güvenmediniz enerji frekanslarına girmemenizi öneririm. Uygulamalar arasında en az 15 gün olmalı. Bol bol su içmenizi duş almanızı ve topraklama yapınız ve topraklama yaparken içinizden “bana iyi gelmeyen tüm kötü ve negatif enerjileri sevgili ile toprağın derinliklerine gönderiyorum diye tekrarlamanız “ şifa olsun. Özellikle su içmeye gayret gösterin.

Öncelikle şifa olsun. Kaynağına güvenmediniz enerji frekanslarına girmemenizi öneririm. Uygulamalar arasında en az 15 gün olmalı. Bol bol su içmenizi duş almanızı ve topraklama yapınız ve topraklama yaparken içinizden “bana iyi gelmeyen tüm kötü ve negatif enerjileri sevgili ile toprağın derinliklerine gönderiyorum diye tekrarlamanız “ şifa olsun. Özellikle su içmeye gayret gösterin.
Teşekkür ederim iyiydi iki seansta ama böyle iyi hissetmiyorum seans yaptirdigim kişiler başarılıydı düşünmüyorum suanlik olumsuz bir şey ama halsizim gibide böyle durumum artık meditasyonlarla devam edicem

Teşekkür ederim iyiydi iki seansta ama böyle iyi hissetmiyorum seans yaptirdigim kişiler başarılıydı düşünmüyorum suanlik olumsuz bir şey ama halsizim gibide böyle durumum artık meditasyonlarla devam edicem
O çok normal. Su içmeye özen gösterin. Halsizliğiniz bi kaç gün içinde geçecektir

Merhaba.theta healing muhteşem çalışır.kendimizi iyi yada kötü hissetmemiz bizim inanç kalıplarımızla alakalı. Arınma gerçekleştirme şifa gerçekleşir.

Merhabalar,
Theta healing ve benzeri SİZİN ENERJETİK ALANINIZA KABUL ALARAK GİRİLEN
hiçbir çalışmaya önermiyorum. Size enerji aktarımı yapan kişinin travmalarından ve karmalarından arınmış-ki mümkün değil- saf enerjide olduğunu asla bilemezsiniz. Belki karanlık enerjide birisi? Kabul verdiğiniz an enerji aktarımı başlar. Enerjetik alanınız da auranızda hayat enerjinizde yırtılmalar çatlaklar oluşur hayat elektriğinizi çaldırabilirsiniz. Çok tehlikeli. Lütfen girişmeyin. Geçmişe yönelik bir sorun veya aşamama durumu hissediyorsanız aile dizimi yaptırın en azından sebebi ortaya çıkar ve affedeceklerinizi affetmeniz dolayısıyla hafiflemeniz kolaylaşır. Bu tarz enerji geçişlerini ASLA önermiyorum.

Merhabalar,
Theta healing ve benzeri SİZİN ENERJETİK ALANINIZA KABUL ALARAK GİRİLEN
hiçbir çalışmaya önermiyorum. Size enerji aktarımı yapan kişinin travmalarından ve karmalarından arınmış-ki mümkün değil- saf enerjide olduğunu asla bilemezsiniz. Belki karanlık enerjide birisi? Kabul verdiğiniz an enerji aktarımı başlar. Enerjetik alanınız da auranızda hayat enerjinizde yırtılmalar çatlaklar oluşur hayat elektriğinizi çaldırabilirsiniz. Çok tehlikeli. Lütfen girişmeyin. Geçmişe yönelik bir sorun veya aşamama durumu hissediyorsanız aile dizimi yaptırın en azından sebebi ortaya çıkar ve affedeceklerinizi affetmeniz dolayısıyla hafiflemeniz kolaylaşır. Bu tarz enerji geçişlerini ASLA önermiyorum.

Bildiğim kadarıyla aile diziminde de alana giriş için izin isteniyor ?
Bir de o sadece sorunu bulmak için kullanılmıyor mu
Sorunu bulduk ya da biliyoruz diyelim , sonrasında ne yapmalı ?

Bildiğim kadarıyla aile diziminde de alana giriş için izin isteniyor ?
Bir de o sadece sorunu bulmak için kullanılmıyor mu
Sorunu bulduk ya da biliyoruz diyelim , sonrasında ne yapmalı ?
Aile diziminde enerjetik aktarim yoktur. Dizilimciler veya yoneticinin enerjileri size gecmez hatta bilakis sizin alaninizdaki enerji onlara transfer olur lâkin sizin sorununuzu bulmak icin . Ornek veriyorum kronik parasizlik cekiyorsunuzdur alana girince 2 ata oncenizde halalarinizin mirasina haksizca el koyan buyuk buyuk amcaniz cikiyor . Hemen amca ile ve hala ile bag kesme helallesme yapilir ve sizin alaninizdan o blokaj silinir ve çıkılır. Dolayisiyla bir enerji al ver olmaz

Theta healing veya reikiden sonra hayatinda ciddi sorunlar yasayan insanlar var . Hayatini bu ise adamis temiz 3nerjili kisiler yapsa ne hos lakin 2 sertifika alan theta healing master veya reiki kocu bla bla oluyor . Adamin banka karti ekside veya kara listede kalkmis size para enerjisi gonderiyor . Sizce faydasi mi olur zarari mi ? Birde nacizane kisiyi secerken yuzune bakin bazilarinin yuzunden nur cekilmis enerji gitmis boylelerinden seans almak cok tehlikeli

X