- 6 Ekim 2008
- 2.064
- 6
-
- Konu Sahibi merakliii_
selam bende almak istiyorum , sen nerden ve kaça aldın ? bilgi verebilirsen sevinirim
canım ben yelegını kulllanıyorum ve memnunum yanı ıncelmeyı ve sıkılaşmayı hissedebılıyorsun ama streç fılm sar bıde benım tuzum bıtmıstı onun yerıne talk pudra kullanıyorum sankı bana daha çok terletıyomus gıbı gelıyor ama sen yınede tuzunu kullan
Arkadaşlar ben termal sauna şortu 2007 yazında kullanmıştım gerçekten baya sıkılaştırıyor.Selülitleri de gideriyor (fazla değil ama yine de etkili) En büyük sırrı içebildiğiniz kadar su için ve şortu çıkardığınızda soğuk suyla yıkayın bir iki dakika sert bi şekilde keseleyin.2 haftada gözle görülür cm bazında incelmiştim.Hatta yeniden başlıcam ama tuzum bitt
termal sauna şort ben de kullandım 1 ay falan etkisini gördüm çok fazla terletti daha sonradan şort resmen kurudu hiç ter falan yapmadı:)
ben ilk zayıflamaya karar verdiğimde almıştım geçen sene evet sıkılaştırıyo gözle görülür şekilde,yanında lut gölü tuzu da vardı ama bitti tekrar kullanmayı düşünüyorum ama nasıl olcak ki tuzsuz işe yarar mı bilemiyorum kararsızım..