• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

The Walking Dead

Kızlar siz nerden izliyorsunuz ben Kanaltürk'den takip ediyorum daha yeni başladım sayılır ama çok sardı acayip Merak ediyorum
Tv kanallarından takip etme derim. Çoğu sahneyi sansürlüyorlar geriye pek bir şey kalmıyor.

Ben netten izliyorum. Dizimag.

Tv kanallarından takip etme derim. Çoğu sahneyi sansürlüyorlar geriye pek bir şey kalmıyor.

Ben netten izliyorum. Dizimag.
Öylemi bilmiyordum ama Kanaltürk'de gördüğüm kadarıyla sansür hiç yok gece geç saatte veriyorlar yine nettende bakim teşekkürederim ilk bölümünü izlicekdim zaten

Öylemi bilmiyordum ama Kanaltürk'de gördüğüm kadarıyla sansür hiç yok gece geç saatte veriyorlar yine nettende bakim teşekkürederim ilk bölümünü izlicekdim zaten
Rica ederim.
Kanaltürkten izlemiştim biraz... Görüntüyü sansürledikleri gibi sahnede atlıyorlar.

FX hariç diğer tv kanalları dizideki hemen her şeyi sansürlüyor ne yazık ki.. ya oradan izleyin ya da netten..

1 haftada 5 sezonu birden bitirdim şimdi kara kara düşünüyorum.. Sıkıldığım anlar oldu evet ama Darly için bırakmadım çok tatlı değil mi :KK36: Birde artık sevgilisi olsa fena olmaz hani :) Sezon finalini pek sevemedim. O adamın elinde neden Rickin fotoğrafı vardı ? Neden herkes Rickle uğraşıyor ? Amaçları kesip yemekse neden güçsüzler hedef alınmıyor ? Neden zombi filmini savaşa çevirdiler ? Kafamda deli sorular :D

Mini seriyi bulamadım ben acaba kaldırıldı mı ? İzleyen arkadaşlar nereden izledi yazabilirler mi ?

1 haftada 5 sezonu birden bitirdim şimdi kara kara düşünüyorum.. Sıkıldığım anlar oldu evet ama Darly için bırakmadım çok tatlı değil mi :KK36: Birde artık sevgilisi olsa fena olmaz hani :) Sezon finalini pek sevemedim. O adamın elinde neden Rickin fotoğrafı vardı ? Neden herkes Rickle uğraşıyor ? Amaçları kesip yemekse neden güçsüzler hedef alınmıyor ? Neden zombi filmini savaşa çevirdiler ? Kafamda deli sorular :KK70:

Son bir kac bolumunu izlemedim ama evet bencede dizinin en tatlisi Daryl. :D
O degilde o kadar strategie belirlediler, surekli sil bastan olmasina sinir olmaya baslamistim.
Islerine gelince zombilere ayak bile uydurabiliyolar,
islerine gelmeyincede saldiriya ugruyolar :D

Son bir kac bolumunu izlemedim ama evet bencede dizinin en tatlisi Daryl. :KK70:
O degilde o kadar strategie belirlediler, surekli sil bastan olmasina sinir olmaya baslamistim.
Islerine gelince zombilere ayak bile uydurabiliyolar,
islerine gelmeyincede saldiriya ugruyolar :KK70:
Şuana kadar dizideki herkese bir süreliğine sinir olmuşumdur ama Darlye olamıyorum elimde değil :D Çok tatlı yahu utanması bakışları falan :KK68: Hayranı oldum resmen :)
O kısmı ben de anlayamadım yani o kadar şeyi çözdüler ama uygulama sıfır biraz akıl almaları lazım bence :D

Şuana kadar dizideki herkese bir süreliğine sinir olmuşumdur ama Darlye olamıyorum elimde değil :KK70: Çok tatlı yahu utanması bakışları falan :KK68: Hayranı oldum resmen :)
O kısmı ben de anlayamadım yani o kadar şeyi çözdüler ama uygulama sıfır biraz akıl almaları lazım bence :KK70:

bütün seozonları dörder defa izlemiş biri olarak , bütün detayları ayrıntılı izlemiş biri olarak tecrübelerimden ilham alarak şöyle bir açıklama yapayım :KK70:
bu muhterem dizi çıktığı andan itibaren bir patlama yaşadığı için, ve sayın AMC şirketi bunu beklemedikleri için yani bukadar sezona onay alabileceklerini düşünmedikleri için konunun ana fikirden uzaklaşmasına gayet ılımlı bakıyorlar...
işin aslı üç beş sezon sonra hastalığın çıkış şekline kadar konuları irdeleyip yaşananları gösterdikten sonra, ana fikir olarak önce virüsün çıkışını ve bulunan aşıyı belirtip bitireceklermiş güya.. boylelikle bitecekmiş...
ama sonradan gelen talepler doğrultusunda seoznlar uzatılmış ve çizgi romandan baımsızlaşarak savaş sahnelerine geçmek durumunda kalmışlar.. zorunda kalmışlar çünkü başka konu bulunmadığı için ve sırf zombileri öldürüp hayatta kalmaya çabalamak artık sıkıcı duruma geldiği içinmiş... atraksiyon olsun diye yani...
daryl konusuna gelirsek bende çok sevmişimdir kendilerini :KK14:
pek bir efendi tatlı bir oğlancık.. ama üzülerek söyleyeyim yakında daryl oğlanımız ölecekmiş.. ve maggie de...

yok valla canım ya ben burdayım çalışıyorum fırsatım olmuyor pek burayada eskisi gibi giremiyorum kitap okudum bu ara işte olunca dizi film izlyemedim. sende var mı bişeyler :KK73:

ben shamless'i bitirdim.. yeni sezonu bekliyorum...
how ı met your mother bitirmek üzereyim son sezondayım... yazın genelde çerezlik diziler izledim... heyecanlı aksiyonlu diziler kışın iyi gidiyor :)
yeni diziler başlayacakmış ekimde duyduğuma göre...bakalım neler var içerğinde..
bende kitap okuyorum bol bol.. geceleri yatmadan önce adetimdir okumak... ne okuyorsun genelde?

Back
X