• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

The Walking Dead

@bibibella ah ya bizimde eşle (lilyumiyum duymasın) böyle gecenin bir vakti açılmış twd keyfimiz vardı ...

Şimdi adam diyorum bulduğum yerde izlerim gündüz ... bak başının çaresine .

Hoş genelde gece onunla tekrar izlerken buluyorum kendimi :rolleyes:

@bibibella ah ya bizimde eşle (lilyumiyum duymasın) böyle gecenin bir vakti açılmış twd keyfimiz vardı ...

Ayıptır söylemesi lili duymasın kocamsız izlemem :70: ahh o negan yok mu negan :KK8: tirbiyesiz ya dişlerine bayılıyorum herifin :KK8:

Ayıptır söylemesi lili duymasın kocamsız izlemem :KK70: ahh o negan yok mu negan :KK8: tirbiyesiz ya dişlerine bayılıyorum herifin :KK8:

Negan la ilgili hain öldürme planlarım var en işkencelisinden haberin olsun bibi :rolleyes:

Ayıptır söylemesi lili duymasın kocamsız izlemem :KK70: ahh o negan yok mu negan :KK8: tirbiyesiz ya dişlerine bayılıyorum herifin :KK8:
Duymasın duymasın da özencik bu sizin yaptığınız resmen :KK12: aşk olsun :63::63:
Bundan sonra inşallah sadece gündüz saatleri yayınlanır :D Ben tek izliyorsam hepiniz tek izleyin :D :D Ay nasıl da fesat biriyim öyle :confused::confused:
Bu arada Negan'ın dişlerini bir ben fark etmemişim demek ki, benim ilk baktığım yer zaten dişler olduğundan ötürü adam bana daha çok çekici geliyor :KK36::KK36:

aha daryl im, bebişim, zülüflerine gurban oldugum kimler sahiplenmiş yetişin gonşulaaar :70: her ne kadar son bölümde gözlerini göremesekde onu kimseye yidirmem ben haydin duelloya :70:

arkadaşlar izleyebileceğim bir site varmı acaba o_O

aha daryl im, bebişim, zülüflerine gurban oldugum kimler sahiplenmiş yetişin gonşulaaar :KK70: her ne kadar son bölümde gözlerini göremesekde onu kimseye yidirmem ben haydin duelloya :KK70:
O benim rüyalarıma bile geliyor, kıyak geçiyor bana :D
Ne gözlerini görüyoruz, ne serseri hallerini, ne de sesini duyuyoruz adam varken yok ki çok pasifleştirdiler sinir oluyorum o_O

Duymasın duymasın da özencik bu sizin yaptığınız resmen :KK12: aşk olsun :63::63:
Bundan sonra inşallah sadece gündüz saatleri yayınlanır :KK70: Ben tek izliyorsam hepiniz tek izleyin :KK70: :KK70: Ay nasıl da fesat biriyim öyle :confused::confused:
Bu arada Negan'ın dişlerini bir ben fark etmemişim demek ki, benim ilk baktığım yer zaten dişler olduğundan ötürü adam bana daha çok çekici geliyor :KK36::KK36:
bibi duymasın ama bende tek izliyorum. boşver biz kendi imparatorluğumu kuruyoruz.kimseye bağlı omadan :KK53:

İzledim :) kısa kısa hemencecik bitiyor yahu

Bugüne kaldı ... Şimdi izleyeceğim bende .

Bakayım neler olmuş ...spoiler de vermemişsiniz hiç :)

Back
X