Gazetelere baskı ve korku bizde var.
onlar özgür iradesi ile her gördüğünü yazıyor
siz bizimle ilgili haberi okuyorsunuz ama dünyadaki bütün ülke ve liderler eleştiriliyor.
Bizden neden korksunlar,hangi konuda lideriz.Teknolojiyi ,bilimi,ilacı,tohumu ve hatta samanı dışarıdan alıyoruz.
Kimsenin Erdoğandan korktuğu yok,kendi vatandaşları hariç.
Atıf değil ki.GERÇEK.Ay cokkk komiksiniz sultan demisler ona atif yapiyrm anlama kapasitesi gerek tabi laf sokma cabasi olmadan once
Bu haberler benim gulme sebebim guluyrm komikler ki bunlara prim verenler dahada acinasi
Ki yonetimsiz cumhuriyet varsa ornek ver hepimiz gulelim
BippppAtıf değil ki.GERÇEK.
pADİŞAHLIKTA BİRİ KAFASINA GÖRE YÖNETİR.cumhuriyette dolaylı olarak kendiniz kendinizi yönetisriniz...
öyle şey olmaz evla. basın özgür olmak zorunda. kime göre adam? basın istediğini yazar, suç işlerse de onun cezası bellidir.Cokta umurumda dunya ne demis adam olsun herkes basin ozgur degilmis adam olsun basin karaktersizse ozgur basin olmasin zaten.
Cokta umurumda dunya ne demis adam olsun herkes basin ozgur degilmis adam olsun basin karaktersizse ozgur basin olmasin zaten.
Cokta umurumda dunya ne demis adam olsun herkes basin ozgur degilmis adam olsun basin karaktersizse ozgur basin olmasin zaten.
Aklıma gelen ilk üç haber... detaylı bakmadım açıkçası :)Yoo valla gazete okumuyorum ben ne zamandır.
Evet bizde haberler yapıyoruz ama hangi ülkenin seçimlerine bu kadar karıştık?
Ülkeyi kimin iyi kimin kötü yöneteceğini söyledik?
Yani ciddi soruyorum var mı böyle "şu ülke şunu başkan yapmalı" ya da "şu ülkenin başbakanı şu olmalı" falan diye?
Cocuklarimi dusundugum icin boyleyim zaten ya
hani hep bize zamanında şöyle böyle yaptılar diye ağlıyordunuz
hani bunları neden yazmıyor basın diye isyan ediyordunuz ya
3 gün sonra devran dönerse özgür basın bu sebeple lazım
özgürlük,adalet herkese lazım.
bugün bana yarın sana ...Umurunuzda olsun hem dünya hem Türkiye.lütfen çocuklarınızı düşünün.
Ne alakasi var ben ornek basin verdim miAKP'yi şakşaklayanlar karakterli, zıt düşenler karaktersiz mi?
Bu mu karekter analiziniz????
Özgürlük yandaş basına var, muhalif basına yok öyle mi?
Burada geçen paylaşılan Financial Times'ın HDP ve AKP makalesini yalanlarla süsleyip paylaşan basın kuruluşu karakterli emi?
Nee kadaaan demokratik bir yaklaşım.
Zamanında yazdıklarını dört gözle takip ettiğiniz, paylaştığınız Zaman gazetesi o zaman özgürlüğün simgesi, şimdi karaktersiz lanet basın organı
Söyleyin The Economist'e Kayyum atasınlar.....
Ne alakasi var ben ornek basin verdim mi
Dogan gurubunun haberini izlerim hep hukumete yakin mi
Hayirr
Dünya basini, dünya haberleri diye birsey var sevgili picama, okumani tavsiye ederim. Cünkü dünya cok büyük ve o kadar cok önemli gelismeler oluyorki ülkelerde, en azindan kiyaslarsin su an yasadigin ülkeyi. Yani tek bir adama odaklanip kalma hayatim.Onlara ne yani?
Su an her teknolojiyi ve saglikla alakali aklina ne geliyorsa, o gavurlara borclusun canim benim.Ne zamandan beri elin gavuru bizim iyiliğimizi düşünür oldu
Oku canim benim oku. Ne demisler okumak insani bilgili yapar, kültürlü yapar, ufkun acilir. Inan birde hersey bedava biliyormusun ? Yani cok para harcamanada gerek yok, yeterki iste, yeterki oku.Yoo valla gazete okumuyorum ben ne zamandır.
Evet bizde haberler yapıyoruz ama hangi ülkenin seçimlerine bu kadar karıştık?
Senin kanka patladıBipppp
Yanlisss cevappp
İmam Şafii'ye sorulur:
-Fitne zamanı Hak ehlini nasıl bulabiliriz?
Cevap verir:
-Düşman oklarını takip edin, sizi hak ehline götürecektir!..
Iste karaktersizlereeO zaman kime dediniz o lafı?
The Economist'e mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?