• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

The Economist’in başyazısı: Sultan zorda, Türkler 1 Kasım’da AKP’ye oy vermemeli

Cokta umurumda dunya ne demis adam olsun herkes basin ozgur degilmis adam olsun basin karaktersizse ozgur basin olmasin zaten.
Gazetelere baskı ve korku bizde var.
onlar özgür iradesi ile her gördüğünü yazıyor
siz bizimle ilgili haberi okuyorsunuz ama dünyadaki bütün ülke ve liderler eleştiriliyor.
Bizden neden korksunlar,hangi konuda lideriz.Teknolojiyi ,bilimi,ilacı,tohumu ve hatta samanı dışarıdan alıyoruz.
Kimsenin Erdoğandan korktuğu yok,kendi vatandaşları hariç.

Ay cokkk komiksiniz sultan demisler ona atif yapiyrm anlama kapasitesi gerek tabi laf sokma cabasi olmadan once
Bu haberler benim gulme sebebim guluyrm komikler ki bunlara prim verenler dahada acinasi
Ki yonetimsiz cumhuriyet varsa ornek ver hepimiz gulelim
Atıf değil ki.GERÇEK.
pADİŞAHLIKTA BİRİ KAFASINA GÖRE YÖNETİR.cumhuriyette dolaylı olarak kendiniz kendinizi yönetisriniz...

Cokta umurumda dunya ne demis adam olsun herkes basin ozgur degilmis adam olsun basin karaktersizse ozgur basin olmasin zaten.
öyle şey olmaz evla. basın özgür olmak zorunda. kime göre adam? basın istediğini yazar, suç işlerse de onun cezası bellidir.
sırf birilerinin canı sıkılıyor diye yazmaktan geri durmaz basın.

AKP'yi şakşaklayanlar karakterli, zıt düşenler karaktersiz mi?

Bu mu karekter analiziniz????

Özgürlük yandaş basına var, muhalif basına yok öyle mi?

Burada geçen paylaşılan Financial Times'ın HDP ve AKP makalesini yalanlarla süsleyip paylaşan basın kuruluşu karakterli emi?

Nee kadaaan demokratik bir yaklaşım.

Zamanında yazdıklarını dört gözle takip ettiğiniz, paylaştığınız Zaman gazetesi o zaman özgürlüğün simgesi, şimdi karaktersiz lanet basın organı :D :D :D

Söyleyin The Economist'e Kayyum atasınlar.....

hani hep bize zamanında şöyle böyle yaptılar diye ağlıyordunuz
hani bunları neden yazmıyor basın diye isyan ediyordunuz ya
3 gün sonra devran dönerse özgür basın bu sebeple lazım
özgürlük,adalet herkese lazım.
bugün bana yarın sana ...Umurunuzda olsun hem dünya hem Türkiye.lütfen çocuklarınızı düşünün.

Yoo valla gazete okumuyorum ben ne zamandır. o_O
Evet bizde haberler yapıyoruz ama hangi ülkenin seçimlerine bu kadar karıştık?
Ülkeyi kimin iyi kimin kötü yöneteceğini söyledik?
Yani ciddi soruyorum var mı böyle "şu ülke şunu başkan yapmalı" ya da "şu ülkenin başbakanı şu olmalı" falan diye?
Aklıma gelen ilk üç haber... detaylı bakmadım açıkçası :)
Ki bunlar basında yer alan haberler, analizler değil, bizzat ülke yöneticilerinin ifadeleridir.

Erdoğan: Kaddafi derhal iktidarı bırakmalı
Başbakan Erdoğan, Libya meselesinde artık sözün tükendiğini, Kaddafi'nin derhal çekilmesi gerektiğini söyledi
http://www.bloomberght.com/haberler/haber/875052-erdogan-kaddafi-derhal-iktidari-birakmali

Erdoğan: ‘Mısır’ın Cumhurbaşkanı Sisi değildir, Mursi’dir’
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Benim nezdimde Mısır’ın Cumhurbaşkanı Sisi değildir, Mursi’dir' dedi.
http://www.iha.com.tr/video-erdogan-misirin-cumhurbaskani-sisi-degildir-mursidir-58744/

Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, Tokyo'da yaptığı açıklamada, Cenevre 2 Konferansı’nın, on binlerce kişinin ölümünden sorumlu olması sebebiyle Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın gitmesi için çalışması gerektiğini bildirdi. Erdoğan, "130 bin kişi öldü. Buna sebep olan, ülkenin başında kalamaz. Bu kabul edilemez." diye konuştu.
http://www.byegm.gov.tr/turkce/haber/erdogan-esad-gitmeli/51483
(Ki Suriye konusunun başından beri Esad'a yönelik gitmeli, devrilmeli vb söylemleri olduğu malumunuz)

hani hep bize zamanında şöyle böyle yaptılar diye ağlıyordunuz
hani bunları neden yazmıyor basın diye isyan ediyordunuz ya
3 gün sonra devran dönerse özgür basın bu sebeple lazım
özgürlük,adalet herkese lazım.
bugün bana yarın sana ...Umurunuzda olsun hem dünya hem Türkiye.lütfen çocuklarınızı düşünün.
Cocuklarimi dusundugum icin boyleyim zaten ya

AKP'yi şakşaklayanlar karakterli, zıt düşenler karaktersiz mi?

Bu mu karekter analiziniz????

Özgürlük yandaş basına var, muhalif basına yok öyle mi?

Burada geçen paylaşılan Financial Times'ın HDP ve AKP makalesini yalanlarla süsleyip paylaşan basın kuruluşu karakterli emi?

Nee kadaaan demokratik bir yaklaşım.

Zamanında yazdıklarını dört gözle takip ettiğiniz, paylaştığınız Zaman gazetesi o zaman özgürlüğün simgesi, şimdi karaktersiz lanet basın organı :KK70: :KK70: :KK70:

Söyleyin The Economist'e Kayyum atasınlar.....
Ne alakasi var ben ornek basin verdim mi
Dogan gurubunun haberini izlerim hep hukumete yakin mi
Hayirr

Dünya basini, dünya haberleri diye birsey var sevgili picama, okumani tavsiye ederim. Cünkü dünya cok büyük ve o kadar cok önemli gelismeler oluyorki ülkelerde, en azindan kiyaslarsin su an yasadigin ülkeyi. Yani tek bir adama odaklanip kalma hayatim.

Ne zamandan beri elin gavuru bizim iyiliğimizi düşünür oldu :KK67::KK67:
Su an her teknolojiyi ve saglikla alakali aklina ne geliyorsa, o gavurlara borclusun canim benim.

Yoo valla gazete okumuyorum ben ne zamandır. o_O
Evet bizde haberler yapıyoruz ama hangi ülkenin seçimlerine bu kadar karıştık?
Oku canim benim oku. Ne demisler okumak insani bilgili yapar, kültürlü yapar, ufkun acilir. Inan birde hersey bedava biliyormusun ? Yani cok para harcamanada gerek yok, yeterki iste, yeterki oku.

Back