the body shop

MorbidAngell

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2015
489
274
33
29
merhaba kızlar
the body shop ürünlerini kullanan bilen ve memnun olan ya da olmaynınız bana bilgi verebilri mi hem bana hemde burda ki kk üyelerine faydasını düşünerek sormak istedim şimdiden teşekkürler

Ben beğenmedim.Sivilce falan yaptıydı ama belkide beim cildimle alakalı.Adı üstünde the body shop

kaş farı iyi,kenevir el kremi abartıldığı gıbı değil,vucut kremi fena değil,iyi sayarım,başka bişeyını kullanamdım
evet keneviri duydum çook beğenen insanlar var ama ben el kremi kolay kolay kullanamıyorm ellerm çok nemli oldğu için krem sürdüğümde yapş yapş oluyor ve yıkamk zorunda kalıyorum

Ben beğenmedim.Sivilce falan yaptıydı ama belkide beim cildimle alakalı.Adı üstünde the body shop
ya ben makyaj ürünlerini beğenmiyom.vücut ürünleri falan iyidir herhalde.ben otacı öneririm sana hem de daha ucuz.ama sülfat var mı yok mu tam bilemiyorum onu sorun.

rica ederim:) bir de cildiyeye görünmekte fayda var.vitamin eksikliği olabilir.

Vitamin eksikliği var ama dökülmebu bi kaç aydr başladı normlde banyoda inanmazsn en fazla beş tel dökülyordu şimdiyse tam bir haly ekibi gbi dökülyor
dönemsel de olabilir ama şampuanıda etkisi olabilir.bebe şampuanları iyi geliyor.benimde bir ara öyleydi.Düzelir umarım.

hawaiian kukui kremi çook güzel kokuyo ve yapış yapış yapmıyor, ayrıca kokusu da resmen parfüm gibi kalıcı diyebilirim.

tek kötü yani fiyatı baya pahalı.

ama body butterları da güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…