- 21 Kasım 2015
- 489
- 274
- 33
- 29
- Konu Sahibi MorbidAngell
-
teşekkür ederim balımSüslü sözlük diye bir platform var orada aratarak bilgi edinebilirsin :)
Ben beğenmedim.Sivilce falan yaptıydı ama belkide beim cildimle alakalı.Adı üstünde the body shop
burda bi arkadaş şampuanını çok beğendiğin yazmıştı içinde sülfat falan yokmuş bende bu ara şampuan arayışındayım ürünlerini de merak ettiğim için buraya bi sorim dedim
evet keneviri duydum çook beğenen insanlar var ama ben el kremi kolay kolay kullanamıyorm ellerm çok nemli oldğu için krem sürdüğümde yapş yapş oluyor ve yıkamk zorunda kalıyorumkaş farı iyi,kenevir el kremi abartıldığı gıbı değil,vucut kremi fena değil,iyi sayarım,başka bişeyını kullanamdım
ya ben makyaj ürünlerini beğenmiyom.vücut ürünleri falan iyidir herhalde.ben otacı öneririm sana hem de daha ucuz.ama sülfat var mı yok mu tam bilemiyorum onu sorun.Ben beğenmedim.Sivilce falan yaptıydı ama belkide beim cildimle alakalı.Adı üstünde the body shop
Saçlarmın döklmesini durdursunda bna yetrli :) teşkkr ederm bilgi verdiğniz içinya ben makyaj ürünlerini beğenmiyom.vücut ürünleri falan iyidir herhalde.ben otacı öneririm sana hem de daha ucuz.ama sülfat var mı yok mu tam bilemiyorum onu sorun.
Vitamin eksikliği var ama dökülmebu bi kaç aydr başladı normlde banyoda inanmazsn en fazla beş tel dökülyordu şimdiyse tam bir haly ekibi gbi dökülyorrica ederim:) bir de cildiyeye görünmekte fayda var.vitamin eksikliği olabilir.
dönemsel de olabilir ama şampuanıda etkisi olabilir.bebe şampuanları iyi geliyor.benimde bir ara öyleydi.Düzelir umarım.Vitamin eksikliği var ama dökülmebu bi kaç aydr başladı normlde banyoda inanmazsn en fazla beş tel dökülyordu şimdiyse tam bir haly ekibi gbi dökülyor
Bnm de saçıma jhonson baby geliyor dalin çok sert yapıyor saçımıdönemsel de olabilir ama şampuanıda etkisi olabilir.bebe şampuanları iyi geliyor.benimde bir ara öyleydi.Düzelir umarım.
komili bebe kullanıyom benBnm de saçıma jhonson baby geliyor dalin çok sert yapıyor saçımı
Ay onun yağ reklamı çok güzl ya komili komili komilikomili bebe kullanıyom ben
Ne kadar peki fiyatı canmhawaiian kukui kremi çook güzel kokuyo ve yapış yapış yapmıyor, ayrıca kokusu da resmen parfüm gibi kalıcı diyebilirim.
tek kötü yani fiyatı baya pahalı.
ama body butterları da güzel.
99.90 şuan %30 indirimde.Ne kadar peki fiyatı canm
Hm azıcık pahalıymiş ama işe yarıyorsa verilen para haram değil99.90 şuan %30 indirimde.
Aynen öyle %50 falan girerse almak istiyorum bende:)Hm azıcık pahalıymiş ama işe yarıyorsa verilen para haram değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?