the body shop ürünleri

aniss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
66
Yer
Nevşehir
the body shop ürünleri sadece internetten mi satın alınıyo?:44:

tekin acar da bulumazmı. yaşadığım şehirde sadece tekin acar var:44:

hayır kuzum bulmazsın body shop sadece kendi mağazasında satış yapıyor sen ne almak istiyorsun söle ben sana fikrimi sölimm nerdeyse herseyini kullandım...kullanıyorum...

vanilyalı parfümü varmış onu merak etmiştim.fiyatlarıda baya uygun gibi geldi body shop ürünlerinin o yüzden alacağım öyle bişey yokta alacak olursam bigün diye.

vanilyalı parfümü varmış onu merak etmiştim.fiyatlarıda baya uygun gibi geldi body shop ürünlerinin o yüzden alacağım öyle bişey yokta alacak olursam bigün diye.

ahanda tam adamına denk geldin:)

hindistan cevizli kremini sürüp vanilyalı parfümümü sıktımm mııı cupcake gibi kokarım

çok güzel...

ben çok beğenrek kullanıyorum...

hediye ettiğim kişilerde sonra vazgecrmiyor...

yves rocher da var onun hindistan cevizli parfümü ise mükemmell!!!

ben müptelasıyım yaniiii

valla vanilya hindistan cevizi kokularına bitiyorum.. tatlı tatlı kokmak çok hoşuma gidiyo çok şeker oluyorum o zaman:109:

neroli jasmin diye bir kokusu var, yasemin kokusu seviyorsanız çok hoşunuza gidecek. Ama yazın çok kullanılamıyor, ağır çünkü biraz.

neroli jasmin diye bir kokusu var, yasemin kokusu seviyorsanız çok hoşunuza gidecek. Ama yazın çok kullanılamıyor, ağır çünkü biraz.

teşekkürler.seviyorum yasemin manolya felan ama yaşadığım şehirde yok,tekin acardan ne bulursam artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…