Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eylül77 arkadaşım ben e vitaminli kremi kullanıyorum.bu krem daha çok jel-krem kıvamında.bir kremden ne istediğini bilmiyorum ama bu krem hem nemlendiriyor hemde rahatlatıyor göz çevresini.ben memnun olduğumu söyleyebilirim.ama c vitaminli kremi kullanmadığım için her hangi bir karşılaştırma yapamıyorum.en iyisi senin kararını kendin vermen tabiki.ama bana göre kırışıklıkların önüne yüzdeyüz geçebilecek birşey yok zaten.sevgilerimle.
Ben bepanthen kremin e vitamini koydum hergün kullaniyorum tüm yüz göz dahil ve dekolte, baya etkisini gördüm gibi, sivilcelerim pek cikmiyor, göz altlari morluklari yok ve ne bilim taze bir cilt gibi görünüyor.
mrb eylül77c vitaminli goz kremini aldim arkadaslar ilk defa bir kremin bu kadar faydasini gordum gozumdeki sislikler tamamen gitti ve goz altlarimdaki morluklar acildi benim gibi mor gozlerle dolasanlara duyrulur:dance:
mrb eylül77
bende mor gözlerle dolaşanlardanım..ama benim göz altlarım çok koyu kahverengi ve genetik sanırım((senin göz altlarında böyle kahverengi miydi???eğer aynı durumdaysak alıp denemek istiyorum bu kremi.offf bıktım bu morluklardan ya
E-vitaminli kremi ben kullaniyorum, nemlendiriyor fakat morluklar oldugu gibi, hala hic bi degisim yok.
Ben bepanthen kremin e vitamini koydum hergün kullaniyorum tüm yüz göz dahil ve dekolte, baya etkisini gördüm gibi, sivilcelerim pek cikmiyor, göz altlari morluklari yok ve ne bilim taze bir cilt gibi görünüyor.
evet canim benim goz altlarimda kahverengiydi ve surekli sisiyordu bende ise yaradi siislikler tamamen gitti goz altlarimda acildi
bepanthen kremin tuylendirdigini duymustum bence dikkatli olmalisin birde goze surulmesi sakincali olmazmi her duydugumuzu surmeyelim goze arkadaslar