• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

the balm internet alisverisi

yalanckarnca

Belki bir gün bende atanırımm..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.344
532
133
Kizlar the balm ürünlerini netten alan var mi ? Bir kac sitede gördüm biri g
... sitesi ama orjinal midir değil midir bilemedim. Istedigim far paletini gratislerde bulamadim kalmamış indirm vardı :(

gratiste çok daha uygun fiyatlara düşüyor internetteki sitelerde pahalı oluyor bilginize..

gratiste çok daha uygun fiyatlara düşüyor internetteki sitelerde pahalı oluyor bilginize..

Biliyorum indirim dönemlerinde bulamadigm icin internetten almak istedim aldim orjinal degildi iade ettim. Sevgililer gunu indrmde buldm aldm : )

internette çok fazla sahte ürün var. esas yerinden yani gratis'ten almak lazım her zaman.

Keşke internetten orjinalleri satışta olsa.. İndirim haricinde pahalı ürünleri var zaten indirim günlerinde hiç kalmıyor çoğu hemen the balm reyonunun altındaki çekmecelere saklanıyor veya gratis çalısanları tarafından alınıyor, kalmıyor hiç

Renkler farklıydı farkedilmeyecek gibi de değildi Ayrıca çok kötü kokuyordu :))
Ben de g..... Diye bi siteden aldım bugün geldi ve gerçekten çok kötü renk vermiyor gölgelendirme vs yapmak için gözü oymak gerek diyebilirim iade etmek istiyorum bende siz nasıl yaptınız acaba

Ben de g..... Diye bi siteden aldım bugün geldi ve gerçekten çok kötü renk vermiyor gölgelendirme vs yapmak için gözü oymak gerek diyebilirim iade etmek istiyorum bende siz nasıl yaptınız acaba

Ben gelir gelmez acip baktm renkler farkli olunca satin aldigim kisiyi aradim.bu urun orjinal degil orjinalini biliyorm iade etmek istyrm adresinizi verirmsnz dedim 1 kac itiraz etti bnde ettim sonra verdigi adrese geri yolladm oncesinde satin aldigim siteden iade süreci baslattim tabi para satıcıya aktarilmadi

Teşek
Ben gelir gelmez acip baktm renkler farkli olunca satin aldigim kisiyi aradim.bu urun orjinal degil orjinalini biliyorm iade etmek istyrm adresinizi verirmsnz dedim 1 kac itiraz etti bnde ettim sonra verdigi adrese geri yolladm oncesinde satin aldigim siteden iade süreci baslattim tabi para satıcıya aktarilmadi

Teşekkürler. Bana cevap veren bile olmadı. Bir daha ordan alışveriş yapmayı düşünmüyorum kesinlikle.

Back