arkadaşlar fotolarını koyacağım ama önce özelliklerini yazayım
-travel sistem bebek arabasıdır.
-diğer arabalardan farklı olarak doğumdan 4 yaşına kadar kullanılabiliyor.
-sırt kısmı 2 kademeli. oturma ve yatma. ancak tam sıfır yatmıyor ama sıfıra yakın.
-360 derece ön tekerleği sayesinde manevra kabiliyeti kolaylaşıyor.
-doğumdan itibaren oto koltuğunu takıp anneye dönük kullanılıyor.
-1 yaşından sonra ya da daha erken aylarda puset kısmını takıp kullanabilirsiniz.
-oto koltuğu aliminyum şaseye takılyor.yani pusetin üstüne takılmadığı için ekstra ağırlık olmuyor ve kaba görünmüyor.
-oturrma puset kısmı fermuarlı olup çok kolay takıp çıkartılabiliyor.
-çok çok kolay katlanıyor.ve bagajda az yer kaplıyor.
-isterseniz ön tekerleği tek tuşla çıkartıp o şekilde bagaja koyarsanız ekstra alan tasarrufu olur.
-ön barı mevcut olup dilerseniz çıkarabilirsiniz.
-oturma puset kısmı tamamen çıktığı için temizliği çok kolay.isterseniz silin isterseniz yıkayın.
-pusetin ayak ucu kısmındaki kumaş bölümünü kaldırarak bebeğiniz uyuduğunda ayağını uzatmasını sağlayabilirsiniz.
-çok çok hafif.kumaşlı 6.9 kg-kumaşsız 4.9 kg.
-travel sistem bebek arabası alanlar 1 sene sonra puset alma ihtiyacı hissederler.çünkü travel olanlar çok ağır ve hantal oluyor. ancak bu arabanın hafif olması sebebiyle puset ihtiyacınızıda karşılayacaktır.
-oto koltuğunu aynı zamanda arabada yada evde de kullanabilirsiniz.
şimdi haklı olarak diyeceksiniz hiç mi olumsuz yanı yok yada madem bu kadar iyi özellikte neden satıyorsun.onuda açıklayayım.
hem travel sistem olması, hem puset olması,çok hafif olması ve kumaşının çıkıp yıkanabiliyor olması sebebiyle çok araştırarak bu arabayı aldım.aslında çok memnunum.ancak tek olumsuz yanı puset kısmının dışarıya dönük olması.aslındA bunu sorun etmemiştim.zaten oto koltuğunda uzun süre bana dönük kullanacaktım.yakın bir zamana kadar oto koltuğu takılı kullandım.yeni puset kısmına geçtik.ancak kızım bana çok düşkün.beni görmediği zaman çok huysuzlaşıyor.arabayla sokağa çıktığımda dışarıyı seyretmek yerine ağlıyor sürekli mızlanıyor.beni görünce sorun kalmıyor.etrafta bakıyorum bütün bebekler arabada dışarıya bakıyor ama benimki illa beni görmek istiyor. zaten en fazla 7-8 kere puset kısmını kullanmışımdır.durum böle olunca bende bunu satıp çift taraflı bir bebek arabası almaya karar verdim.yoksa sokağa çıkmak işkenceye dönüyor.
sorularınız olursa zevkle cevaplarım