• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tezli yüksek lisans yapan arkadaşlar buyrun.....

axsxina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
1.133
18
116
Ankara
arkadaşlar temmuz ayında tezimi teslim etmem gerek ama elimde
avucumda hiç bir şey yok,
aynı kaderi paylaştığımız arkadaşlar var mı aranızda?????

canım sanat tarihi üzerine yapıyorum
ama tam anlamıyla başım dertte
bir türlü bitmiyor
temmuza kadar yetiştirmem gerek
iş, ev, tez hepsi birlikte olmuyor
benden tavsiye, eğitiminde daha ileriyi hedefleyenler
evlenmeden yapsınlar bu işlerini....

benim bi arkadass hamileyken derslere gelirdi, derste midesi bulanırdı, tezini de yaptı sonra da cocuk oldu, ben de yaptım

arkadaşlar temmuz ayında tezimi teslim etmem gerek ama elimde
avucumda hiç bir şey yok,
aynı kaderi paylaştığımız arkadaşlar var mı aranızda?????

benim de tezim eylül de bitmeliii :1shok: ama bitcek inşallah a.s valla iki senedir çalışıyom nerdeyse tez için araştırma yapıyom kod yazıyom ama benim de elimde yazılı hiçbişi yok henüz çok panik olmuştum ben de evlilikten ötürü sorunum yok çalışmadığım için boş vaktim çok gündüzleri ama başına oturamadım uzun zamandır bi de ailelerin sağlık problemleri falan oldu uzak kaldım çok panik olmuştum

neyseki bu hafta hocamla görüştüm de rahatlattı beni sağolsun şu aşamadayken bile yazdıkların tez olur dedi :dance: ileriye gitmeye çalışalım dedi rahatladım ama saat 1 den beri masa başındayım açıp çalışamadım yahu kkdan çıkamadım ki yardııımm

ya bende haziranda dönem projesi sunucam ama tek kelime bişey yazmadım Allah kolaylık versin

Allah yardımcımız olsun arkadaşlar
benim eşim de tam anlamıyla ders manyağıdır
sever çalışmayı
ama vakit kalmıyor ki
hafta içi çalışıyoruz eve gidiyorum yemekti çaydı derken
oooo saat bilmek kaç oluyor
hafta sonu desen zaten uyanana kadar öğlen oluyor

aslında arkadaşlar ben okumaktan sıkıldım herhalde
çünkü insan istese zaman bulabilir, işlerini ona göre ayarlar
benim içimden gelmiyoooorrrrr....

ama yapmam lazım.

Allah yardımcımız olsun arkadaşlar
benim eşim de tam anlamıyla ders manyağıdır
sever çalışmayı
ama vakit kalmıyor ki
hafta içi çalışıyoruz eve gidiyorum yemekti çaydı derken
oooo saat bilmek kaç oluyor
hafta sonu desen zaten uyanana kadar öğlen oluyor

aslında arkadaşlar ben okumaktan sıkıldım herhalde
çünkü insan istese zaman bulabilir, işlerini ona göre ayarlar
benim içimden gelmiyoooorrrrr....

ama yapmam lazım.

valla sorma canım ya eşimin de benim de tezlerimizi eylülde bitirmemiz lazım :uhm: ama gerçekten insan yaşlandıkça ders falan çalışası gelmiyo :bbo: ya artık eve geldiğimde kafamda sürekli ders çalışmam gerektiğini söyleyen bir ses olmasın yaa bıktııımm rahat rahat tv izleyip dinleneyim ya :roflol:

ben de tezli yüksek lisan yapıyorum fakat şuan ders aşamasındayım.yetiştirirsin daha 6 ay var.abimde tez yazmıştı, kaynak toplamak çok uzun sürüyor,sonra bulduklarını derleyince geriye bir şey kalmıyor.çok zor bir süreç tabi.Allah yardımcın olsun.

2008 den beri yazan olmamış yahu :(( ben 2008 de başladım yükseğee halaa bitcek. eylülde uzatmam da bitiyo, artık atılma yok neyseki cezalı harçla devam :) ekimde biticek sanırım ama, inşşşşşşşşş

Back