• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tezhip sanatı ile ilgilenen var mı?

k.aysesahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
21
0
86
İstanbul
Ben 5-6 yıllık bir tezhip çalışmasından sonra 3 yıl gibi bir ara verdim! benim gibi olan ve tekrar başlamak isteyen arkadaşlar var mı?

Bende tezhiple bir dönem uğraştım ama şu an için yapamıyorum,tekrar kursuna gidip başlamayı istiyorum ama henüz kızım küçük olduğu için biraz daha ara vermem gerekli,ve tezhip harika bir sanat çünkü bizden,bizim kültürümüzden,mazereti olmayanlara ve biraz el becerisi olanlara tavsiye ederim.

okuldayken arkadaşım teship yapıyo du ben başından ayrılamazdım harika muhteşem birşey sabır isteyen bir sanat ben de hep istedim öğreniyim diye ama buulunduğum yerde öyle bir imkan yok hatta arkadaşım bana bir teship yapıp gönder di ama içinie hat yapacak birirni bile bulamadım herkez böyle şeyleri araştırmalı kendi kültürümüze sahip çıkmalıyız ebru hat bunlar olağanüstü şeyler yapan ve sahip çıkanları tebrik ediyorum

bende 4 yıldır tezhiple uğraşıyorum.arasıra aksamalar olsada peşini hiç bırakmadım.kriz dolayısıyla işten çıkarıldım ve ben bu durumu değerlendirip tekrar kursuma devam etmeye başladım.snkaysesahin siz tezhibi güzel sanatlarda mı öğrendiniz?sizinle bilgilerinizi paylaşmak isterim.ben kültür bakanlığının kurslarına katıldım.memnune birkanın öğrencisiydim.iş dolayısıyla 1 yıl tam anlamıyla uğraşamadım elim bayağı körelmiş.sizde bilirsiniz bu iş hiç ara vermeye gelmiyor.çocuk gibi hep ilgi istiyor.size çalışmalarınızda başarılar.

allahmuhammmedb.jpg

besmeleb.jpg

ebrub.jpg

alinti...

Back