Tezgah düzeniniz nasıl? Bir foto yollayın da fikir edinelim:)

Evelynn

Nirvana
Pro Üye
15 Aralık 2013
15.652
35.857
798
Tezgah düzeni derken, hani şu sünger, bulaşık deterjanı, fırça, tel falan nasıl duruyor sizde?
Ay taktım kafayı bunlara. Gelişi güzel koyamıyorum içime sinmiyor, dağınık durmasını istemiyorum gözümü tırmalıyor. Dolap içine de koyacak yerim yok.
Siz nasıl bir düzen buldunuz bu duruma? Fotolu olursa cok sevinirim.

Benim böyle, sünger sabunlugun üstünde duruyor başka bişey yok sarı bez var bi de o tezgahta durur ama misafir filan geldiğinde balkon penceresine koyarım:-):-)

Eklentiler

• IMG_20150920_154015.webp
    IMG_20150920_154015.webp
    10 KB · Görüntüleme: 2.697
Baharatliklarim cay ve sekerim ocagin hemen yaninda bu sekilde.
Bundan haric birde olmazsa olmazim cifim ve fairy deterjanim sungerim telim.
Bu kadar

Eklentiler

• 20151112_225538.webp
    20151112_225538.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 2.767
Benim böyle, sünger sabunlugun üstünde duruyor başka bişey yok sarı bez var bi de o tezgahta durur ama misafir filan geldiğinde balkon penceresine koyarım:-):-)

Ay benim fırcalarım telim falan da var kalabalık baya bulamadım care

Baharatliklarim cay ve sekerim ocagin hemen yaninda bu sekilde.
Bundan haric birde olmazsa olmazim cifim ve fairy deterjanim sungerim telim.
Bu kadar

Hah işte ben de o deterjanını sungerini nasıl koydugunu merak ediyorum canım

Fairy ve cifim yaninda onunde sunger ve tel bu kadar basit ama tabi bi sisenin icine koysak daha tatli olur

yok canım hepsi ayrı ayrı,bende cupcake ve aşçı figürü tutkusu vardır,:KK68: bu desenlerin olduğu ürünler çok ilgimi çeker almaya çalışırım,sabunluğum ayrı fırçalığım ayrı hepsi başka başka yerlerden Hoppa

yok canım hepsi ayrı ayrı,bende cupcake ve aşçı figürü tutkusu vardır,:KK68: bu desenlerin olduğu ürünler çok ilgimi çeker almaya çalışırım,sabunluğum ayrı fırçalığım ayrı hepsi başka başka yerlerden Hoppa
Anladim cnm.
Bende cok kalabaligi sevmiorum.
Ihtiyacim olan seyler dursun yeter yani

bende canım çok sevmiyorum kalabalığı ama çok renkli seviyorum heralde:KK49:

Valla yorumlari takip ediyorum da kimseden foto yok benmde cok kalabalik duruyor tezgahim yeni yeni fikirler edinmek istiyorum bende

Ay ben şimdi bu milletin ev resimlerini yolladığı sayfalardan bakındım biraz, kimse önemsemiyor bu musluk arkasını sanırım öyle alelade koymuşlar süngerlerini hep. Ben mi takıntılıyım nedir ya.
Bulcam çare.
Aklımda 1-2 fikir var.
Birincisi, güzel küçük bir tepsi ya da tabak tarzı bir şeyin üstüne koymak, fırcalara kucuk kaşıklık gibi bir şey almak, ona doldurmak.
İkincisi tezgah arkası seramiklere sepet takmak ona yerleştirmek.

Aynen cnm bende yerlestiremedim bir yere :) sepet ici guzel fikir bak bi kac tane netten buldum ama genelde lavabo altinda ben oraya da birsey koyamiyorum :(
images
images

Aynen cnm bende yerlestiremedim bir yere :) sepet ici guzel fikir bak bi kac tane netten buldum ama genelde lavabo altinda ben oraya da birsey koyamiyorum :KK43:
images
images

Ay ilk fotodakine bayıldım, bulursam böyle bir sey olabilir. Ben de koyamıyorum malesef lavobo altına ya.

Lavabo altındaki dolabın kapağın iç kısmına (mutfak bezi için) küçük bir kutu sabunluk ( süngeriçin ) kaşıklık ( fırçalar için , kulplerinden asabilirsiniz. ) yapıştırıp o şekilde kullanabilirsiniz.
Oldukça kullanışlı oluyor.
Benim telefonum fotoğraf çekmiyor şuan için. Kırıldı. İmkanım olduğu bir gün yollarım inşaallah.

Ay ben şimdi bu milletin ev resimlerini yolladığı sayfalardan bakındım biraz, kimse önemsemiyor bu musluk arkasını sanırım öyle alelade koymuşlar süngerlerini hep. Ben mi takıntılıyım nedir ya.
Bulcam çare.
Aklımda 1-2 fikir var.
Birincisi, güzel küçük bir tepsi ya da tabak tarzı bir şeyin üstüne koymak, fırcalara kucuk kaşıklık gibi bir şey almak, ona doldurmak.
İkincisi tezgah arkası seramiklere sepet takmak ona yerleştirmek.
epey önce bimde duvara vakumla yapışan tel raflar vardı,sünger deterjan için.
ben ondan almıştım.hala kullanıyorum.

resim eklenmiyor ama bu sitedeki gibi ama benim ki daha geniş.
http://www.evidea.com/tekno-tel-dm041-vakumlu-tek-katli-baharatlik-txn056/p/240772

Back
X