• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu tezgah arası doğal taş

bgunest

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
126
5
118
39
Arkadaşlar mutfağımı yeniliyorum. duvarlarım hiç hoşlanmadığım birenk fayanstı tavana kadar. onun üstünü kırmadan dökmeden ne yapabiliriz diye düşündük ve duvar kağıdı kapladık. Şimdi sıra tezgah arasına geldi. cam kaplama yaptıracaktık ama usta hala ölçü almaya gelmeyince bizde başka bişeyler bakındık ve bu doğal taş kaplamayı gördüm. Kullanan bilen varmı kullanışlı olurmu dersiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar mutfağımı yeniliyorum. duvarlarım hiç hoşlanmadığım birenk fayanstı tavana kadar. onun üstünü kırmadan dökmeden ne yapabiliriz diye düşündük ve duvar kağıdı kapladık. Şimdi sıra tezgah arasına geldi. cam kaplama yaptıracaktık ama usta hala ölçü almaya gelmeyince bizde başka bişeyler bakındık ve bu doğal taş kaplamayı gördüm. Kullanan bilen varmı kullanışlı olurmu dersiniz.
Doğaltaş kaplama bende çok istemiştim ama önermediler. Mutfak için temizliği zor oluyormuş yağ fln olduğunda. öyle alıştığımız fayanslar gibi değilmiş.tabi kullananların yorumlarını almak lazım satış yapanlar beni caydirdi:(

görüntüsü çok güzel oluyor ama kullanışını bilemiyorum

yaptırdım kızlar çok güzel oldu. temizliğide çok zor değil normal seramik temizliği gibi. tavsiye ederim. çok güzel bir hava kattı mutfağıma.

ya ben bu ustaları da satıcıları da var ya! ben de taş yaptıracaktım mis gibi aynen beni de caydırdılar. yok yağ olurmuş, yok temizlenmezmiş falan filan. ya temizlerdim ben aslında! sanki yemekhane mi işletiyoruz kazanlarla yemek mi yapıyroz ki? en azından ben yapmıyorum da. sprey yağ çözücülerle fırçalarla arada bir fırçala suyu dök gitsin canım. hem zaten kir de belli etmez ki taş. fıstık gibi olur. n'olur taş yaptır. ben gittim cam yaptırdım. iğrenç döşediler zaten. aradaki derzler hiç güzel durmuyor ve zamanla dökülüyor. ben elime para geçsin hemen yaptırıcam. kanma sen bunlara.

b d d
ya ben bu ustaları da satıcıları da var ya! ben de taş yaptıracaktım mis gibi aynen beni de caydırdılar. yok yağ olurmuş, yok temizlenmezmiş falan filan. ya temizlerdim ben aslında! sanki yemekhane mi işletiyoruz kazanlarla yemek mi yapıyroz ki? en azından ben yapmıyorum da. sprey yağ çözücülerle fırçalarla arada bir fırçala suyu dök gitsin canım. hem zaten kir de belli etmez ki taş. fıstık gibi olur. n'olur taş yaptır. ben gittim cam yaptırdım. iğrenç döşediler zaten. aradaki derzler hiç güzel durmuyor ve zamanla dökülüyor. ben elime para geçsin hemen yaptırıcam. kanma sen bunlara.
canm ben de taş ve cam arasında gidip geliyorum seninki cam fayanslardan mı cam mı yoksa ? Temizlk konusunda da görünümde de kararsızım ders mi oluyomş ki onda da kafamda deli sorular. Foto görebilir miyiz rica etsem

b d d

canm ben de taş ve cam arasında gidip geliyorum seninki cam fayanslardan mı cam mı yoksa ? Temizlk konusunda da görünümde de kararsızım ders mi oluyomş ki onda da kafamda deli sorular. Foto görebilir miyiz rica etsem
benimkiler cam. fotoğraflarımı paylaşmıştım. burdan görebilirsin. "mutfak resimlerinizi payylaşın" evim güzel evim bölümünde.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/mutfak-resimlerinizi-paylasin.765422/

kesinlikle kir göstermiyor. ve fiyatıda çok uyguna geldi. gerçi benim kocam ve kayınpederim yaptılar. biz sadece malzeme parası verdik oda toplamda 250 tl yi geçmedi.

ya rıca etsem fotograf ekleyebılırmısınız lutfen. bende tas ıstıyorum ama satıcı temızlenmez yagı emer hele ocak arkasında cok sorun olur dedı. ( temızlıge cok zaman ayıramıyorum)

MUTFAK TEZGAH ARASI

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 240
Back
X