Tez lerimizi tez yazalım ;)

valla ben bir türlü yapamadım o işi :KK49:
y.lisansa 2009 girişliydim normalde.ben devam ederken yüksek lisanstan atılma kaldırıldı saldım açıkçası
gerçi bunda en büyük etken beni sürekli oyalayan danısmanım oldu
danışmanı iyi olacak insanın kesinlikle
daha sonra öğrencilik haklarımı yitirince bu yıl aynı programın y.lisans sınavına tekrar girip tekrar kazandım :KK45:
2009 girişli olduğum dönemde ders aşamasını ve semineri geçip tez aşamasına gelmiştim dilekçe verip derslerimi saydırdım, yeniden ders almadım yani
ama seminerimi saymadılar
şimdi yeniden seminer ve tez vericem ama bebişle nasıl olacak bilmiyorum :KK37:
oooo desene sen de ben gibisin be bacım doğurmadan yazaydım bariii ama zor sıcakalrdaa uff uff
Kızlar, nasılsınız? Nasıl gidiyor tez yazımı?
Plana uygun devam edersem 31 Ağustos'ta tezimi bitirip özgürlüğümü ilan edeceğim inşallah :KK54:
Önümde 8 gün kaldı, 8 günde delirmezsem iyidir tabii :KK53:
Kara göründü, kara göründü diye bağırasım vardı; geleyim buraya yazayım, kafayı neden sıyırdığımı ancak derdimi çeken anlar dedim :KK6:

Hepinize kolay gelsin hanımlar! Allah kimseye, yazdığına sonradan bakınca, "ulan burada amma saçmalamışım beaaa" dedirtmesin, Amin! Öpüldünüz :cool::KK55:
haydi hayırlısı güzel haberlerini alırız inşlh

Kızlar, ben dün gittim tezimi teslim ettim. Allah utandırmasın.
Sizler de tezlerinizi alnınızın akıyla teslim edip, rahatladığınız günleri bir an önce görürsünüz umarım.
Hepinize kolay gelsin :KK52:

Sizler de tezlerinizi alnınızın akıyla teslim edip, rahatladığınız günleri bir an önce görürsünüz umarım.
kocaman geçmiş olsun bacım sana darısı bizlere inşallah

Merhaba bende bu hafta teslim edecegim. Savunma asamasindan bahseder misiniz biraz?

Arkadaşlar benim gibi olan var mıdır aranızda tezimi yazmaya başlamam gerek ama henüz okumalarımı bile tam yapamadım. beraber büyük bir gazla çalışalım tabi kaç kişi varız bilemiyorum. ne dersiniz? :KK34:

Merhaba teziniz ne asamada bitti mi ?

Kizlar bu sayfayi neden bu kadar sönük biraktiniz? Perşembe günü savunmam var bana yardim edinn :KK43:((

X