Arkadaşlar benim gibi olan var mıdır aranızda tezimi yazmaya başlamam gerek ama henüz okumalarımı bile tam yapamadım. beraber büyük bir gazla çalışalım tabi kaç kişi varız bilemiyorum. ne dersiniz?
1yıl normal okul gibi eğitim gördük ve derken mayıs ayında seçtiğim 3 konudan birini uygun gördüler...vel hasıl almaya aldık konu belli ama atraksiyon yokkk nasıl bir rota ile çalışacağımı bilemiyorum bacım sizin hangi bölüm ve tezinizin konularını siz seçmiyor musunuz? çok geç kalınmamışmıcanım bize daha tezimizi vermediler bile nasıl aldınki öle
canım bize daha tezimizi vermediler bile nasıl aldınki öle
anladım bacımmmmm yok bizimki lisans bitirmek için olan tezlerden değil sizinki öyle sanırım. benimki eğitim yönetiminde normal yüksek lisans tezi o yüzden verilmesi erken geldi size desenebizim ders kaydıyla birlikte verecekler canm 4. sınıf kamu yönetimi sizin
Beeenn
Daha konuma bile tam karar veremedim. Önümüzdeki yüz yıl içinde biter umarım
literatrü araştırdım kaynakçam a ulaştım hatta taslak planla bölümlerimide belirledim ama 2.bölüm kısmım hoca beğenmediiiİlk önce literatür araştırmasından başlayın, zaten devamında elde ettiğiniz bilgileri danışmanınıza aktardığınızda onun yönlendirmesiyle ilerlemeniz kolaylaşacak :)
Başlamak bitirmenin yarısıdır sözü tez yazma konusunda da geçerli ::129:
kolay gelsin bacım darısı bize olsa keşke ;(Sizlerin en azından 1 yılı var, biz burda Haziran'da başladık, Eylül'de teslim. Deliye bağladık, ama bitecek inşallah
kolay gelsin bacım darısı bize olsa keşke ;(
sizin lisans bitirme tezi mi master mı?
sitreside ayrı bir sıkıntıymış bacımm yazıp kurtulmak gerekkk
İlk önce literatür araştırmasından başlayın, zaten devamında elde ettiğiniz bilgileri danışmanınıza aktardığınızda onun yönlendirmesiyle ilerlemeniz kolaylaşacak :)
Başlamak bitirmenin yarısıdır sözü tez yazma konusunda da geçerli ::129:
Sizlerin en azından 1 yılı var, biz burda Haziran'da başladık, Eylül'de teslim. Deliye bağladık, ama bitecek inşallah
haydi bakalım yakında görürüz inşallah göbek atarken ki halini bacımMaster tezim canım, teşekkür ederim.
Olur, olur inşallah, darısı sizlere
Bitirince buraya göbek atarkenki resimlerimi koyacağım inşallah
haydi bakalım inşallahhh bititirrizde kutlama yaparız burdaAynen aynen, gözünde büyüyor insanın. İçindekileri bari bi hazırlasam rahat edicem, en korkunç kısmı
İnşallah dediğiniz gibidir, danışmanıma güveniyorum ben de mesela ,çok disiplinli bir insan, yoksa daha çok paniklerdim. Güzel şeyler çıkarırız hepimiz umarım :)
Kolay gelsin, umarım her şey yolunda gider
sıcaktan sandalyeye yapışyozz birde hamilelik olunca 8 sayfa zor yazmışım tüm yaz boyunca ona göre düşün zaten laptopu açmak okumaları ayarlayıp yazar pozisyona geçmek 2 saati alıyorrr ya bakalım hayırlısı yazarım bende inşallahDanışmanınız disiplinli ise hiç problem yok, o tez zaten vaktinde biter inşallah.
Yazın çalışmak zor oluyor sadece, verim düşüyor. Herkes bundan şikayetçi