Tez lerimizi tez yazalım ;)

kgokce

En güzel an yaşadığın an!
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
5.709
3.272
Arkadaşlar benim gibi olan var mıdır aranızda tezimi yazmaya başlamam gerek ama henüz okumalarımı bile tam yapamadım. beraber büyük bir gazla çalışalım tabi kaç kişi varız bilemiyorum. ne dersiniz?

canım bize daha tezimizi vermediler bile nasıl aldınki öle

canım bize daha tezimizi vermediler bile nasıl aldınki öle
1yıl normal okul gibi eğitim gördük ve derken mayıs ayında seçtiğim 3 konudan birini uygun gördüler...vel hasıl almaya aldık konu belli ama atraksiyon yokkk nasıl bir rota ile çalışacağımı bilemiyorum bacım sizin hangi bölüm ve tezinizin konularını siz seçmiyor musunuz? çok geç kalınmamışmı

bizim ders kaydıyla birlikte verecekler canm 4. sınıf kamu yönetimi sizin
anladım bacımmmmm yok bizimki lisans bitirmek için olan tezlerden değil sizinki öyle sanırım. benimki eğitim yönetiminde normal yüksek lisans tezi o yüzden verilmesi erken geldi size desene

İlk önce literatür araştırmasından başlayın, zaten devamında elde ettiğiniz bilgileri danışmanınıza aktardığınızda onun yönlendirmesiyle ilerlemeniz kolaylaşacak :)
Başlamak bitirmenin yarısıdır sözü tez yazma konusunda da geçerli ::129:

literatrü araştırdım kaynakçam a ulaştım hatta taslak planla bölümlerimide belirledim ama 2.bölüm kısmım hoca beğenmediii
ve derken tatil süreci vel hasıl bıraktığım yerdeee okumalarımı bile yapamadım okumaları nasıl yapıp nasıl bir yol izleyeceğimide bilemedimmm sıcakalrda işin cabası oldu bacımm

Ilham gelecek hiç merak etmeyin 1 haftada yapamadığınız işi 1 günde bitireceksiniz :)
Ha diyince olmuyor sabırla masa başına geçmek lazım düzenli aralıklarla.
Renkli kağıtlar kalemler alın, heves istek verebilir, başlangıç için bir Cafe'de çalışmayı deneyebilirsiniz ben sıkılınca öyle yapıyorum :)

Sizlerin en azından 1 yılı var, biz burda Haziran'da başladık, Eylül'de teslim. Deliye bağladık, ama bitecek inşallah

sitreside ayrı bir sıkıntıymış bacımm yazıp kurtulmak gerekkk

Aynen aynen, gözünde büyüyor insanın. İçindekileri bari bi hazırlasam rahat edicem, en korkunç kısmı

İnşallah dediğiniz gibidir, danışmanıma güveniyorum ben de mesela ,çok disiplinli bir insan, yoksa daha çok paniklerdim. Güzel şeyler çıkarırız hepimiz umarım :)

Sizlerin en azından 1 yılı var, biz burda Haziran'da başladık, Eylül'de teslim. Deliye bağladık, ama bitecek inşallah

Kolay gelsin, umarım her şey yolunda gider

haydi bakalım inşallahhh bititirrizde kutlama yaparız burda

Danışmanınız disiplinli ise hiç problem yok, o tez zaten vaktinde biter inşallah.
Yazın çalışmak zor oluyor sadece, verim düşüyor. Herkes bundan şikayetçi

Danışmanınız disiplinli ise hiç problem yok, o tez zaten vaktinde biter inşallah.
Yazın çalışmak zor oluyor sadece, verim düşüyor. Herkes bundan şikayetçi
sıcaktan sandalyeye yapışyozz birde hamilelik olunca 8 sayfa zor yazmışım tüm yaz boyunca ona göre düşün zaten laptopu açmak okumaları ayarlayıp yazar pozisyona geçmek 2 saati alıyorrr ya bakalım hayırlısı yazarım bende inşallah

valla ben bir türlü yapamadım o işi
y.lisansa 2009 girişliydim normalde.ben devam ederken yüksek lisanstan atılma kaldırıldı saldım açıkçası
gerçi bunda en büyük etken beni sürekli oyalayan danısmanım oldu
danışmanı iyi olacak insanın kesinlikle
daha sonra öğrencilik haklarımı yitirince bu yıl aynı programın y.lisans sınavına tekrar girip tekrar kazandım
2009 girişli olduğum dönemde ders aşamasını ve semineri geçip tez aşamasına gelmiştim dilekçe verip derslerimi saydırdım, yeniden ders almadım yani
ama seminerimi saymadılar
şimdi yeniden seminer ve tez vericem ama bebişle nasıl olacak bilmiyorum

Kızlar, nasılsınız? Nasıl gidiyor tez yazımı?
Plana uygun devam edersem 31 Ağustos'ta tezimi bitirip özgürlüğümü ilan edeceğim inşallah
Önümde 8 gün kaldı, 8 günde delirmezsem iyidir tabii
Kara göründü, kara göründü diye bağırasım vardı; geleyim buraya yazayım, kafayı neden sıyırdığımı ancak derdimi çeken anlar dedim

Hepinize kolay gelsin hanımlar! Allah kimseye, yazdığına sonradan bakınca, "ulan burada amma saçmalamışım beaaa" dedirtmesin, Amin! Öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…