- 20 Mart 2008
- 141.545
- 213.034
- 1.423
- 60
Doğum günleri kutlu olsun.
Nice güzel yaşlar görsünler inş.
Doğum günleri kutlu olsun nice yaşlara inşallah a.s.
Sağlıkla huzurla nıce yıllara...
dogum günleri kutlu olsun daha nice senelere canımcımmmmopuyorumnanaktan
gülşahçım doğum günleri kutlu olsun geç oldu ama olsun sağlıkla huzurla mutlulukla yaşasınlar
Canım kardeşim tuanamevsimin dünyalar tatlısı kızı Günce ve annesi Şenay teyzemin bugün doğumgünleri.Bende her ikisininde doğumgünlerini kutluyorum.Allah daha nice sağlıklı,mutlu ve huzurlu uzun uzun seneler nasip etsin sizlere.Şenay teyzecim iyiki doğmuşsun ve iyiki simoşu dünyaya getirmişsinopuyorumnanaktanSizi çoooooooook seviyorum.Kocaman öptüm ikinizide Şeniz Şeniz Şeniz
canım birtanem uğur böceğim iyiki varsın seni çok seviyoruz iyiki senin gibi candan içten bir candostum var hep birlikte nice senelere inşallahhh canımmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
Doğum günlerini kutlarım opuyorumnanaktan
çok ama çok teşekkürler canımşenay teyzenin ve tatlı güncenin yaş günlerini kutlar, ömür boyu mutluluklar dilerim canım....
sağol canım teşekkürlerDoğum günleri kutlu olsun..Nice yıllara tatlımopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederimmmdoğum günleri kutlu olsun a.s.a.s.
amin canım teşekkür ederimmniçe yaşlara nice yıllara sağlıkla büyüsünnn
amin canım çok teşekkürler dediğin gibi çok şanslıyım çakılım her zaman yanımdaikisininde doğum günleri kutlu olsun allah sağlıklı uzun ömürler versin a.s. bu arada senin gibi düşünceli tanıdıkları olduğu için çok şanslılar bunu söylemeden geçemedim canım opuyorumnanaktan
çok çokkkk teşekkür ederim canımmmmmutlu bir ömür geçirmeleri dileğiyle...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aminnnnn tatlımmm çok sağollllhayırlı sağlıklı mutlu güzelle yıllar....iyik doğmuş cimcime:)))))
aminnnnnnn tatlımmmmm çok teşekkürlercakilimmm ikisininde dogum günüsü kutlu olsunnn nice mutlu yllaraaaaaaa inşallahhhhh sağlıklaagamyoncuiremsu
canımmmmm benimmmm sağolllll tatlımmmmmm aminnnnnnnnnn rabbim en kısa zamanda sanada versin bir yakışıklı yada cimcime :)Simoşşş Allah yavruna, sana, annene tüm sevdiklerine uzun ömürler versin a.s.
Resimleri bekliyorum
amin canım çok teşekkürlerrDoğum günleri kutlu olsun.
Nice güzel yaşlar görsünler inş.
sağol canım teşekkür ederimmDoğum günleri kutlu olsun nice yaşlara inşallah a.s.
amin canım sağolSağlıkla huzurla nıce yıllara...
çok çok teşekkürler tatlımmmmdogum günleri kutlu olsun daha nice senelere canımcımmmmopuyorumnanaktan
gülşahçım doğum günleri kutlu olsun geç oldu ama olsun sağlıkla huzurla mutlulukla yaşasınlar
resimler koymuşsun çakılcığım. ne güzel bir bebek bu.Allah nazarlardan saklasın. maşallah..
Ayyy gördüm ne tatlı şey bu böyle yerim ben onu
Benim için o kollarından ısırınkaydirigubbakcemile3
ay çok güzel resimler ve doğum günü olmuş nice yaşlar sağlıkla buyusunlerrrrr
teyzasiiiiii iyiki senin gibi teyzesi varrrrr öptümmmm seni koçaman çakılllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?