Teyzesinin bitanecik prensesi 1 yaşına giriyor

gülşahçım doğum günleri kutlu olsun geç oldu ama olsun sağlıkla huzurla mutlulukla yaşasınlar

55531027bd2az9.gif

Canım kardeşim tuanamevsimin dünyalar tatlısı kızı Günce ve annesi Şenay teyzemin bugün doğumgünleri.Bende her ikisininde doğumgünlerini kutluyorum.Allah daha nice sağlıklı,mutlu ve huzurlu uzun uzun seneler nasip etsin sizlere.Şenay teyzecim iyiki doğmuşsun ve iyiki simoşu dünyaya getirmişsinopuyorumnanaktanSizi çoooooooook seviyorum.Kocaman öptüm ikinizide Şeniz Şeniz Şeniz

617439jktoyxe48mws9.gif

happy20birthday2079ac3.gif

canım birtanem uğur böceğim iyiki varsın seni çok seviyoruz iyiki senin gibi candan içten bir candostum var hep birlikte nice senelere inşallahhh canımmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

canım birtanem uğur böceğim iyiki varsın seni çok seviyoruz iyiki senin gibi candan içten bir candostum var hep birlikte nice senelere inşallahhh canımmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

:kedi: bende seni çoooooooooooook seviyorum bitanem aminnnn inşallah Şeniz Şeniz Şeniz

şenay teyzenin ve tatlı güncenin yaş günlerini kutlar, ömür boyu mutluluklar dilerim canım....
çok ama çok teşekkürler canım
Doğum günleri kutlu olsun..Nice yıllara tatlımopuyorumnanaktan
sağol canım teşekkürler
doğum günleri kutlu olsun a.s.a.s.
çok teşekkür ederimmm
niçe yaşlara nice yıllara sağlıkla büyüsünnn
amin canım teşekkür ederimm
ikisininde doğum günleri kutlu olsun allah sağlıklı uzun ömürler versin a.s. bu arada senin gibi düşünceli tanıdıkları olduğu için çok şanslılar bunu söylemeden geçemedim canım opuyorumnanaktan
amin canım çok teşekkürler dediğin gibi çok şanslıyım çakılım her zaman yanımda
mutlu bir ömür geçirmeleri dileğiyle...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok çokkkk teşekkür ederim canımmmm
hayırlı sağlıklı mutlu güzelle yıllar....iyik doğmuş cimcime:)))))
aminnnnn tatlımmm çok sağollll
cakilimmm ikisininde dogum günüsü kutlu olsunnn nice mutlu yllaraaaaaaa inşallahhhhh sağlıklaagamyoncuiremsu
aminnnnnnn tatlımmmmm çok teşekkürler
Simoşşş Allah yavruna, sana, annene tüm sevdiklerine uzun ömürler versin a.s.
Resimleri bekliyorum :1:
canımmmmm benimmmm sağolllll tatlımmmmmm aminnnnnnnnnn rabbim en kısa zamanda sanada versin bir yakışıklı yada cimcime :)
Doğum günleri kutlu olsun.
Nice güzel yaşlar görsünler inş.
amin canım çok teşekkürlerr
Doğum günleri kutlu olsun nice yaşlara inşallah a.s.
sağol canım teşekkür ederimm
Sağlıkla huzurla nıce yıllara...
amin canım sağol
dogum günleri kutlu olsun daha nice senelere canımcımmmmopuyorumnanaktan
çok çok teşekkürler tatlımmmm
gülşahçım doğum günleri kutlu olsun geç oldu ama olsun sağlıkla huzurla mutlulukla yaşasınlar

çok çok teşekkür ederimm canım sağol

arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum tekrar.ayrıca canım uğur böceğim gülşahıma çok teşekkür ediyorum bizi çok mutlu etti iyiki varsın canım bir ömür dostluğumuz daim olur inşallah seni çok seviyorum opuyorumnanaktan

yazmayı unuttuğum yada istemeden atladığım arkadaşlarımda varsa hepinize çok teşekkür ederimmmm rabbim herkese sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah opuyorumnanaktan

resimler koymuşsun çakılcığım. ne güzel bir bebek bu.Allah nazarlardan saklasın. maşallah..:nazar:

resimler koymuşsun çakılcığım. ne güzel bir bebek bu.Allah nazarlardan saklasın. maşallah..:nazar:

evet canım uzun uğraşlar sonucunda en sonunda siteye yükleyebildim resimlerikaydirigubbakcemile3çooook tatlıdır benim yeğenim çoook aminnnn tatlım benim opuyorumnanaktan

Ayyy gördüm ne tatlı şey bu böyle yerim ben onu:nazar::nazar:

Benim için o kollarından ısırınkaydirigubbakcemile3

ay çok güzel resimler ve doğum günü olmuş nice yaşlar sağlıkla buyusunlerrrrr
teyzasiiiiii iyiki senin gibi teyzesi varrrrr öptümmmm seni koçaman çakılllll

Back