Teyzesinin bitanecik prensesi 1 yaşına giriyor

cakil_822

Canım Kardeşim Simge
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
10.114
2
206
42
İzmir

Canım kardeşim tuanamevsimin dünyalar tatlısı kızı Günce ve annesi Şenay teyzemin bugün doğumgünleri.Bende her ikisininde doğumgünlerini kutluyorum.Allah daha nice sağlıklı,mutlu ve huzurlu uzun uzun seneler nasip etsin sizlere.Şenay teyzecim iyiki doğmuşsun ve iyiki simoşu dünyaya getirmişsinopuyorumnanaktanSizi çoooooooook seviyorum.Kocaman öptüm ikinizide Şeniz Şeniz Şeniz

Son düzenleme:
şenay teyzenin ve tatlı güncenin yaş günlerini kutlar, ömür boyu mutluluklar dilerim canım....

Doğum günleri kutlu olsun..Nice yıllara tatlımopuyorumnanaktan

ikisininde doğum günleri kutlu olsun allah sağlıklı uzun ömürler versin a.s. bu arada senin gibi düşünceli tanıdıkları olduğu için çok şanslılar bunu söylemeden geçemedim canım opuyorumnanaktan

oy oy oy tatlım benım yaa Şeniz çok çok teşekkür ederim fıstığım benim opuyorumnanaktan

cakilimmm ikisininde dogum günüsü kutlu olsunnn nice mutlu yllaraaaaaaa inşallahhhhh sağlıklaagamyoncuiremsu

Simoşşş Allah yavruna, sana, annene tüm sevdiklerine uzun ömürler versin a.s.
Resimleri bekliyorum

sağol kankam sende doğur seninkinede ben açıcam böyle topik elini çabuk tut biraz tembel :mymeka: resimleri yarın yükliycem kankam bakarsın benim boncuğuma:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…