• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

teyzemi istemiyorum

slmademir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2023
70
-45
1
25
teyzemle dedem 2 senedir kışın bize geliyolar 2 ay kalıp gidiyolar ama o kadar daralıyorum ki onlar olunca teyzem geçen sene ocağımızın düğmesini kırdı binanın anahtar yerini bozdu kızı da blenderımızı kırdı aşırı sakarlar mutfak musluğunu da tıkadılar tabi ki annem teyzen gelmeye istekli dedi bende napabilirim isteklilerse 2 senedir onların kahrını biz çekiyoruz yeter artık istemiyorum onları evde dedim şu an konuşmuyoruz teyzemin kızı aşırı sinsi ve kötü birisi onu annem bile sevmiyor o da gelecekmiş şeytan diyor whatsaptan ağzına geleni say yerimde olsaydınız ne yapatrrdınız çıldırıcam sinirden ya onlar yüzünden annemle küsüz sırf soba yakmamak için bize geliyolar durumları bizden bile iyi biz 5 kişiyiz onlar 3 kişi

teyzemle dedem 2 senedir kışın bize geliyolar 2 ay kalıp gidiyolar ama o kadar daralıyorum ki onlar olunca teyzem geçen sene ocağımızın düğmesini kırdı binanın anahtar yerini bozdu kızı da blenderımızı kırdı aşırı sakarlar mutfak musluğunu da tıkadılar tabi ki annem teyzen gelmeye istekli dedi bende napabilirim isteklilerse 2 senedir onların kahrını biz çekiyoruz yeter artık istemiyorum onları evde dedim şu an konuşmuyoruz teyzemin kızı aşırı sinsi ve kötü birisi onu annem bile sevmiyor o da gelecekmiş şeytan diyor whatsaptan ağzına geleni say yerimde olsaydınız ne yapatrrdınız çıldırıcam sinirden ya onlar yüzünden annemle küsüz sırf soba yakmamak için bize geliyolar durumları bizden bile iyi biz 5 kişiyiz onlar 3 kişi

5 dk.once uye olmussunuz ama ben bu konunun aynisini daha once okumustum.

Akrabadan ziyade akbaba gibiler :(
İstemediğinizi onlara söyleyin annenizde pasif olmasın. dedenizle konuşun tek gelsin.

ya bide normal değiller teyzem sürekli evde yatıyor annem 6 da işten geliyor onun gelmesine yakın yemek yapıyor sırf ona yaranmak için aşırı sinirime gidiyor zaten geçen sene onu istemediğimi anladı bu sene yine gelmek istiyolar yüzsüzlükte bir numara cok afedersiniz ama tuvlate gittiği zaman elini bile yıkamıyor o pis elleriyle yemek yapıyo ben yemiyordum onun yaptığı yemekleri ağlıcam sinirden oturup kızı desen ayrı cins ve sinsi yemek seçiyo kendi annesinin yaptığı yemeği bile yemiyor düşünün artık

Akrabadan ziyade akbaba gibiler :KK43:
İstemediğinizi onlara söyleyin annenizde pasif olmasın. dedenizle konuşun tek gelsin.
annem pasif biri zamanında teyzem ona cok iyilikte bulunmuş o yüzden bişey diyemiyor ama canıma tak etti ben yazınca ortalık karışıcak gibi duruyor

Akrabadan ziyade akbaba gibiler :KK43:
dedem hasta teyzem ona bakıyor bi yandanda emekli maaşını yiyor + 2 tane de evleri var onların parasını da yiyor onun tuzu kuru annemle babam çalışmak zorundalar bizi geçindirmek için bende öğrenciyim üniversiteye gidiyorum okul ev arasında mekik dokuyorum yazın da işe gireceğim

Olayın aslı nedir ? Dedeniz bakıma muhtaç, teyzeniz de babasına mı bakıyor ? Kışın en soğuk zamanında da kendi evleri sobalı olduğu için 2 ay sizde mi kalıyorlar ?

dedem hasta teyzem ona bakıyor bi yandanda emekli maaşını yiyor + 2 tane de evleri var onların parasını da yiyor onun tuzu kuru annemle babam çalışmak zorundalar bizi geçindirmek için bende öğrenciyim üniversiteye gidiyorum okul ev arasında mekik dokuyorum yazın da işe gireceğim
Karşıdan ne kolay geliyor değil mi insan bakmak. Hiç o yaş grubunda hasta baktınız mı ?

olayın aslı şu teyzem sırf soba yakmamak için 2 yıldır dedemle beraber bize geliyolar bu geldiği süre içinde de değişik değişik hareketleri var sürekli evimizde bişeyleri kırıyor elinin ayarı yok maddi ve manevi olarak çok zarara uğratıyolar bizi geçen sene onlar yüzünden 2000 lira doğalgaz geldi ve ödemeden gittiler durumları yok dicem ama bizden zenginler zoruma gidiyor artık annem konusmuyo benimle ben onları cekmek zorunda değilim ki ya huzurumuzu bozuyolar
Olayın aslı nedir ? Dedeniz bakıma muhtaç, teyzeniz de babasına mı bakıyor ? Kışın en soğuk zamanında da kendi evleri sobalı olduğu için 2 ay sizde mi kalıyorlar ?

Karşıdan ne kolay geliyor değil mi insan bakmak. Hiç o yaş grubunda hasta baktınız mı ?
bakmadım ama yazın gittiğimde dedeme bi tas çorba yapıyodu yemek diye dede sana bunu mu yapıyo sadece dedim napyıım kızım buna da şüküdr dedi benim dedemin parasını yiyor ona dogru duzgun bakmıyor bile zaten anneannem de onun yüzünden öldü üstelik katil de

Dedeni anlarımda teyzen ve kızı ne alaka.Annen kabul ediyor da baban niye susuyor.

Eniştem hastanede yatıyor oğulları uzak diye babam birde babannem vefat etti diye.Halam tek diye babam yanında kalalım dedi felaket sinir oldum çamaşırım birikti duşa giremedim.Bir hafta rahat edemedim.Nasil kalacaklar 2 ay orada

Yaşlı bakmak zor iş ona birşey diyemem tabikide parasını o alıp dedene bakacak ama sürekli birşeyler kırmasından rahatsız olman norma.

teyzemin kızı 1 sene bizde kaldı üniversitede okuduğu için ondan dolayı ona cok doluyum dedem tek gelse onun ilaçları falan var teyzem onunla ilgilendiği beraber gelmek zorundalar kızı da kpssye calısıyo suan onu da kocaman evde yalnız bırakamayacağı için mecbur getiricek heralde

bakmadım ama yazın gittiğimde dedeme bi tas çorba yapıyodu yemek diye dede sana bunu mu yapıyo sadece dedim napyıım kızım buna da şüküdr dedi benim dedemin parasını yiyor ona dogru duzgun bakmıyor bile zaten anneannem de onun yüzünden öldü üstelik katil de
O zaman aileniz dedenizi yanınıza alsın.

Yaşlı bakmak zor iş ona birşey diyemem tabikide parasını o alıp dedene bakacak ama sürekli birşeyler kırmasından rahatsız olman norma.
bizim düzenimizede karışıyor evde eşyaların yerini değiştiriyor geçen sene kedime tekmeye atmaya kalktı sinir krizi geçirdim evde uzak dur benim kedimden allahın belası diye o normal birisi değil

Back