teyzem için....

kismetsiz kedi

15senedirseviyorum seniii
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2006
3.851
1
316
49
Diğer
kızlar teyzoşumla yarın ankaraya gidiyoruz.çarşamba günü ameliyat olacak.kalçasına protez takılacak.uzun ve zahmetli bi ameliyat..kardeşim çalıyor,annemde çocuklara bakıcağı için gelemiyorlar.teyzoşumu eniştemle ben bekleyeceğim.kızlar lütfen dua edin sorunsuz bişekilde ameliyatı atlatıp dönelim..
teyzoşumuı çok seviyorum.teyzoş dediğime bakmayın.aramızda 7-8 yaş var.teyze gibi değil abla gibi benim için..
hepinizden bizimiçin dua etmenizi rica ediyorum.şimdiden hepinize teşekkür ederim.

hayırlısıyla bir cırpıda olur inşallah canım çok geçmiş olsun.allah şifalar versin tatlım.:Saruboceq:

canım geçmiş olsun. benim anneciğimde olmuştu. protezi yurt dışından getirtmiştik. çok başarılı bir ameliyat geçirmişti. umarım sizinde öyle olur. bütün dualarım sizinle canım.:Saruboceq:

canım geçmiş olsun merak etme bu tip ameliyatlar o kadar çok ilerlediki 1 hafta sonra yürütülmeye başlanıyor.dualarımız sizinle :)

ah eltişim ben konuyu görene dek sen ankaradan döncekmişin nerdeyse,
hayırlısıyla ii haberlerinizi aldık,allahtan acil şifalara dilerim:Saruboceq:

hepinize çok teşekkür ederim.dün akşam ankaradn döndük.zor bi ameliyattı ama önce allahın sonra doktorun sayesinde çabuk toparlandık.teyzoşum daha öncede diğer kalçasından protez ameliyatı olmuştu ve çok eziyet çekmişti.gene aynı şeyleri yaşayacağını düşünüp çok korkuyoduk.ama doktorumuzdan allah razı olsun korktuğumuzun yarısı kadar olmadı.başarılı bi ameliyat ve başarılı bi nekahat dönemini geçirdik.şimdi yürüteçlede olsa yavaş yavaş yürüyor.inşallah bundan sonra bastonsuz ve ağrısız olarak rahat yürür.hepinize tek tek teşekkür ediyorum.desteğiniz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…