Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Teyzeleri odamız nasıl olmuş?

herşeyiyle harika olmuş
Allah uykular versin bu odada prensesine

Prensesinin odasi cok güzel olmus.
Allahim ona huzur dolu günler tatli tatli rüyalar versin odasinda.

Oda çok güzel görünüyor,emeğine sağlıkk!! Şimdilerde içindedir kızın,Allah analı-babalı,mutlu-mesud büyütsün inşallah..

Canim cok guzel olmus odasi, herhalde odasini gormustur artik. Benim de kizim olacak odasini hazirliyoruz, mobilyalarini beyaz yaptirdim ama henuz gelmedi. Ben de en cok haliya bayildim sakincasi yoksa nereden aldigini yazabilir misin? Henuz halisini almadim da. Allah anali babali buyusun.

cok güzel olmuş gerçekten... herşeyine bayıldım ama tül perdesi ve halısına ayrıca bayıldım... Allah bebeğinizi sağlıkla elinize almayı nasip eder insallah..

çok güzel olmuş maşallah :) allah güle güle büyütmeyi nasip etsin bende avizeeyi çok beğendim nerden aldın yazabilirmisin?

:)) Cok güzel olmus annesi...
Allah saglikli büyütmeyi nasip etsin insallah...
Tüm güzellikler sizin olsun cekirdek aile :)
darisi bana insallah...

çok güzel olmuş herşeyi allah sağ salim kucağınıza alıp bir ömür mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inş benimde kızım olucak inş halınızı nerden aldınız acaba halısı çok güzel gerçekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…