• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Teyze oldum ablam anı defteri hazırlamak istemiş herkez duygularını yasın bebek hakında diye

zirih

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
3
3
1
30
Ben yazmak konusunda hic iyi degilim duygusal şeyler yazmak istiyorum fakat yazamıyorum bunun icin sizden yardım bekliyorum yorumlarınız icin şimdiden teşekkürler

Icinizden gelmeyenleri yazmayin bence. Fazlaca samimiyetsiz. Yegeninizin ani defterine bizim sozlerimizi kendi agzinizdan yazacaksiniz. Yillar sonra okudukca duygulanacak misiniz? Icinizden ne geliyorsa iki satir da olsa yazin. Duygusal degil ve oyle hissetmiyorsaniz iyi dileklerinizi yazin gecin. Kasmayın. Alinti yapip yazmaktan daha samimi ve duygusal gercek hislerinizi yazmaniz.

Hoşgeldin (bebegin ismi ), hoşgeldin güzel çocuk…(veya kiz)
Seni görmek, seninle tanışmak çok güzel.
Hayatın, şansın, bahtın da çok güzel olsun. (Gerçi böylesi güzel bir ailenin parçası olarak doğduğun için dünyanın en şanslı çocuklarından birisin zaten. Allah şansını daim etsin.)
Hep mutlu, hep huzurlu ol (cocgun ismi) Senin mutluluğun, (senin.ismin) teyzenin ve hayatına “merhaba” dediğin herkesin mutluluğu olacaktır.

İnternetten buldum fikir olur belki Z zirih

Son düzenleme:
Biz yazarsak iyi olmaz bence, internetten örneklerini okuyup biraz ordan alıntı biraz burdan alıntı biraz kendi hisleriniz güzel bi yazı yazabileceğinizi düşünüyorum..

Referans mektubu yazmıyorsunuz ki canım içinizden geçenleri yazın. O çocuk ileride teyzesinin ona yazdıklarını okuyacak yıllar sonra ve ne kadar sevildiğini anlayacak. Teyze olmanın size hissettirdiği duygularınızı yazabilirsiniz, annesiyle birlikte olan anılarınızı yazabilirsiniz, kardeşinizin hamile olduğunu ilk öğrendiğiniz anda hissettiğiniz duyguları yazabilirsiniz. Kalıp cümleler kullanmanıza gerek yok bunun için.

Biz yazarsak iyi olmaz bence, internetten örneklerini okuyup biraz ordan alıntı biraz burdan alıntı biraz kendi hisleriniz güzel bi yazı yazabileceğinizi düşünüyorum..
Dogru söylüyorsunuz ama ablam cok heveslenmiş yazmasam olmaz

yegen senin yazi bizim mi olacak? bn yazdm diye mi yutturcan? burdan bu konuda fikir alinir mi hic. Allah iyligini versin

Konunun başlığına bakınca yardıma ihtiyacınız var gibi duruyor, ama yine de bir başkasının cümlelerini kullanmayın derim, zira anlaşılabilir.

Bir ednan ziyagil klasigi de yapabilirsin
Hosgeldin bebek yasama sirasi sende,gibi

Ben yazmak konusunda hic iyi degilim duygusal şeyler yazmak istiyorum fakat yazamıyorum bunun icin sizden yardım bekliyorum yorumlarınız icin şimdiden teşekkürler
Yazmaya bir başlayın devamı gelir.

Bebeği kucağınıza alın o anda hissettiklerinizi deftere yazın.

Dogan bebege ani defterini ilk defa duydum genelde olen devlet buyuklerine yazilirdi:)
Hos geldin bebek umarim iyi anlasiriz ha bu arada ben teyzen annenden aonra en cok gorecegin kisi yaz ;)

Back
X