teyze anne yarısıymış...

Konunuzu ağlayarak okudum. Yaklaşık 4 ay önce ben de 9,5 saatte oğlumu doğurdum 15 haftalık. Ablam bir yandan bana güçlü görünüp diğer yandan acısını bastırmaktan mahvolmuştu. Onun duygularını yazmışsınız. Bana belli etmemek icin koridora cıkıp cıkıp ağlayıp dönüyordu. Ben oğluma bakamadım ama o almış yeğenini feryat etmiş. Hayatımda bu kadar güzel bebek görmedim dedi teyzesi oldugundan öyle gördü muhtemelen kendinin 3 cocugu olmasına ragmen. Bu cok büyük bir acı tesellisi zor. Ama inanın zamanla iyi olacak. Onunki kocamanmış eminim cok daha zorlanmıştır. İnsan bir şekilde inancla sabırla kendisi teskin ediyor. Çalışması harika ben de bu sekilde kafamı meşgul ettim. Küçük meleğini asla unutmayacak o da siz de ama ona öbür dünyada kavusacagıyla teselli olacak. Başınız sağolsun Rabbim yardımcınız olsun...

Allah sabır versin.. Kimseye acılar yaşatmasın.. İnşallah mutlu olabileceğiniz günleri göstersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…