teyze anne yarısıymış...

sonra pekı oldumu bır daha bebegı?
cok uzuluyorum boyle konulara
evet bazen yasamayan anlamıyor ama benımde cocugum olmuyor ıken abımde en az benım kadar uzuluyordu hep yanımdaydı tedavılerımde.
allah sabır versın hepınıze

ALLAHIM SABRINI GÜCÜNÜ KUVVETİNİ NASİP EDER İNŞ.
ÇOK ZOR GÜÇ BİR DURUMDA
YEĞENİMİ KAYBETMİŞTİM 1 YAŞINA GİRDİĞİNİ GÜN
NOT:K. BAKMA BÜYÜK YAZDIĞIMIN FARKINDA DEĞİLDİM

Allahım sabir versin size de kardeşinize de. Çok zor allah kimseye yasatmasin. Allah dayanma gücü versin.

olmadı çünkü çok daha zor başka bir rahatsızlığı olduğunu öğrendik.tedavi sürecinde şu an.ama iyi şükür.zaten bir çocuğu daha vardı.

senin ki daha zor arkadaşım benim anım yok yeğenimle ama senin bir de anıların var.. çok zor allah kolaylık versin.. sabır versin..

olmadı çünkü çok daha zor başka bir rahatsızlığı olduğunu öğrendik.tedavi sürecinde şu an.ama iyi şükür.zaten bir çocuğu daha vardı.
Öylemi ah kıyamam allah tez zamanda saglıgına kavusmayı nasıp etsın
buyuk cocugunada uzun omurler versın hep beraber up uzun yasasınlar

Bir şey merak ettim bebek ölü mü doğdu yoksa doğduktan sonra mı vefat etti?

senin ki daha zor arkadaşım benim anım yok yeğenimle ama senin bir de anıların var.. çok zor allah kolaylık versin.. sabır versin..

5 sene geçti üzerinden çok yuvarlanarak oynadık kahkahalarla
hiç unutamayacağım olayı da
hastanede yatıyordu wc gitcektik yatan hastaların daha temizdi
güvenliğe dedim ki hastamız var bizi aradılar çağırdılar yalan söylemiştim wc gidelim diye
o kata çıktık dr arkamızdan bağırdı gelin diye yengeme dedim bizim değil
hazır değildim çünkü tekrarlayınca bir şey diyemedik
2 dk snra dayım geldi gerçekten aramışlar
ben dayanamam dedi dayım gitti yengemi de indirdik diğer dayımla biz konuşabiliriz dediler....

Geçenlerde bir arkadasım da kaybetti Bebeğini. Üstelik onun canlı doğumdu ve 24 gün küvezde yattı bebecik ama olmadı tutunamadı Allah kardeşinize ve büyün evlat acısı yaşayan annelere sabır versin. Kızın hali gözümün önünden hiç gitmez. Çok zor çokk.

Offf cok kotu oldum,bende de bu korku var zaman zaman aklima geliyor kafamdan atmaya calisiyorum Rabbimin dedigi olur diyorum Allah sabir versin size ve annecigine.

Okurken gözyaslarıma hakim olamadım. Aynısı benim ablamında basına geldi. Dogdugu gün bebegi ölmüştü.. O günü ve ablamın yarı baygın halde bebeğim gitti beni bıraktı diye aglamalarını unutamıyorum. Cok zor günler geçirmişti. Allah kardeşinize sabır versin. Çok zor belli etmesede asla unutamaz.

hiç birimiz unutamayız allah bizim gibi derdi olan herkese sabrını da versin...

Şu an 38. Hafta dayım,ağlayarak okudum yazdıklarınızı, Rabbim kimseye vermesin böyle acılar, hele evlat acısı... Allah sabırlar versin kardeşinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…