- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
- Konu Sahibi nilfer_pdr
-
Rabbim sabır versin
Ama ihmal olduğunu düşünüyorum, 12 saat sancı çekmiş bebek aşağı kayıyor hissediyorum demiş doktorların ihmali
yok ölü bebeği doğurması için sancı verdiler...karnın da öldü yani...Rabbim sabır versin
Ama ihmal olduğunu düşünüyorum, 12 saat sancı çekmiş bebek aşağı kayıyor hissediyorum demiş doktorların ihmali
bebeğimizi kaybedeli yaklaşık 12 saat olmuş.. yani kardeşim hastaneye gittiğinde bebeğini kaybetmiş zatenBende bir ay önce ikiz bebeklerimi kaybettim erken doğumla. Benim kuzularım çok küçüktü ama suni sancı berbat birşeydi. Yazınızı okuyunca aklıma o berbat gün geldi. Rabbim kardeşinizin yardımcısı olsun. En kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. Doğum sırasında mı kaybetti bebeğini yoksa doğum öncesi kaybetmişmiydi. Çünkü arkadaşların da dediği ğibi ihmal olma ihtimali var mı?
Anladim. Allahım yardımcınız olsun. Ben hamileyken kardeşim de hamileydi. Önce o düşük yaptı. On ğün sonrada ben erken doğum yaptım. İkimizde kaybettik bebeklerimizi. Hiçbirşey kardeşim den önemli değil. Canları sağ olsunda Rabbim yine evlat nasip eder inşallah.bebeğimizi kaybedeli yaklaşık 12 saat olmuş.. yani kardeşim hastaneye gittiğinde bebeğini kaybetmiş zaten
öyle tabi kız kardeş dünyadaki en güzel şeylerden her şey allah'tan "yapcak bişi yok"Anladim. Allahım yardımcınız olsun. Ben hamileyken kardeşim de hamileydi. Önce o düşük yaptı. On ğün sonrada ben erken doğum yaptım. İkimizde kaybettik bebeklerimizi. Hiçbirşey kardeşim den önemli değil. Canları sağ olsunda Rabbim yine evlat nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?