Tevafuk mu bu gece gece ya

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
Uykum kacti instagramda sirket hesabim icin bakiniyorum kendi hesabimda degilim.birden karsima pat diye eski esimin kardesinin hesabi cikti.gorumcek
Aaa bi baktim bir davetiye eski es kisisinin.ucuncu defa evleniyor.ne zaman bosandin ne zaman yeniden buldun.asik asik pozlar vs baktim neyse asil mevzu ayni tarihte ayni yerde kuzenimin nikahi vargercekten gece gece sok oldumya sorun degil de kendimi bi karsilasirsam ezik hisseder miyim ya...adam ucuncu kez evlendi bende siftah yok hala on sene olmus

Yani aradan bu kadar kısa zaman geçmesine rağmen biriyle evlenecek kadar ileri giden bir insanı ciddiye almam ben. Sorun sizde değil onda gibi görünür bence ki öyle görünüyor gerçekten de.

boşandıktan sonra insan biraz dinlenmeli, kendini iyileştirmeli, kriterlerini, hayattan beklentilerini belirlemeli. Sağlıklı olan budur.

zaten sizi böyle bir konu yüzünden ezik görecek vizyona sahip insanlar varsa etrafınızda, koşarak uzaklaşın onlardan.

** düzeltiyorum , 10 sene geçmiş, ben yeni boşandınız, eski eşiniz de hemen başkasını buldu zannettim yine de herkes evlenmek zorunda değil. Lütfen. Yine tekrar ediyorum böyle kafa yapısına sahip insanlar varsa etrafınızda , bence uzaklaşın onlardan.

Son düzenleme:
Ciddiye aldigimdan degil de garip oldu ya

Ayni sahte sahte bakislar kizaahahha komik aslinda ya neyse uyuyayim
Yani umarım mutlu olurlar kimsenin evliliği mutsuz sürsün istemem ama, eğer adam hala aynı tas aynı hamam ise, muhtemelen o kadını da üzecektir... ( sizin boşanma nedeninizi bilmiyorum, çoğunlukla eski eşiniz yüzünden olduğunu varsayarak söylüyorum)

aman evlilik bir basari mi Allah askına.
evliyim, ola ki ayrilirim esimden, gider evlenir, umrumda olmaz valla, benden ayrıldıktan sonra ne yaparsa yapsın. kimseye bagimli degilim ya.. kendi hayatıma bakarım.

Üç senede iki kere mi evleniyor

Adam 2 kere evlenip boşanmış ve 3. kez evleniyor. Kınamak istemem ama sanki eski eşiniz anlaşması güç biri sanırım. Sizin bi kere evlilikten ağzınız yanmış ve 10 sene boyunca temkinli davranmışsınız. Yeniden bi ilişkiye hazır olamamışsınız. Bence doğru olan sizin yaptığınız.

Siz niye ezik hissedeceksiniz, hiç de ezik hissetmeyin. 2 evliliği yürütememiş adamda hayır yoktur o eziklensin.

Bazı insanlar çabuk sıkılabiliyor.Yada ayran gönüllüdür.Ex eş öyle biri demekki. Evli kalmak başarı boşanmak mağlubiyet değil ki..
Azda olsa biraz kıskançlık oldu galiba sizde..Boşanma nedeninizi bilmiyorum ama insan kendini mutsuz eden birini başkasını mutlu ederken görmekten rahatsız olabilir..

Ezik görünüp görünmemek te size bağlı..

tanıdık mısın diye sorarsa gelinde yok canım ilk eşiyim der birde

şimdi şöyle
sosyal medyada pek tevafuk olmuyor.
karşımıza çıkan kişiler genelde en çok aradıklarımız yada onların takip ettikleri/takipçileri arasında en çok aradığımız isimler olanlar oluyor.
o yüzden en son o hesaptan birkaç kez baktıklarımız en önce önümüze düşen paylaşımlar oluveriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…