- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Yani aradan bu kadar kısa zaman geçmesine rağmen biriyle evlenecek kadar ileri giden bir insanı ciddiye almam ben. Sorun sizde değil onda gibi görünür bence ki öyle görünüyor gerçekten de.Uykum kacti instagramda sirket hesabim icin bakiniyorum kendi hesabimda degilim.birden karsima pat diye eski esimin kardesinin hesabi cikti.gorumcek
Aaa bi baktim bir davetiye eski es kisisinin.ucuncu defa evleniyor.ne zaman bosandin ne zaman yeniden buldun.asik asik pozlar vs baktim neyse asil mevzu ayni tarihte ayni yerde kuzenimin nikahi vargercekten gece gece sok oldum ya sorun degil de kendimi bi karsilasirsam ezik hisseder miyim ya...adam ucuncu kez evlendi bende siftah yok hala on sene olmus
Tesadüf gibi bir şeyTevafuk ne demek?
Uygun olan.rastlanti degil de gormen gerekliydi anlamndaTevafuk ne demek?
Ciddiye aldigimdan degil de garip oldu yaYani aradan bu kadar kısa zaman geçmesine rağmen biriyle evlenecek kadar ileri giden bir insanı ciddiye almam ben. Sorun sizde değil onda gibi görünür bence ki öyle görünüyor gerçekten de.
boşandıktan sonra insan biraz dinlenmeli, kendini iyileştirmeli, kriterlerini, hayattan beklentilerini belirlemeli. Sağlıklı olan budur.
zaten sizi böyle bir konu yüzünden ezik görecek vizyona sahip insanlar varsa etrafınızda, koşarak uzaklaşın onlardan.
** düzeltiyorum , 10 sene geçmişyine de herkes evlenmem zorunda değil. Lütfen. Yine tekrar ediyorum böyle kafa yapısına sahip insanlar varsa etrafınızda , bence uzaklaşın onlardan.
Siz gidin eğlenmenize bakın. Artık hayatınızda olmayan birisinin görüşleri de sizin için önemli olmasın.Ciddiye aldigimdan degil de garip oldu ya
Yani umarım mutlu olurlar kimsenin evliliği mutsuz sürsün istemem ama, eğer adam hala aynı tas aynı hamam ise, muhtemelen o kadını da üzecektir... ( sizin boşanma nedeninizi bilmiyorum, çoğunlukla eski eşiniz yüzünden olduğunu varsayarak söylüyorum)Ayni sahte sahte bakislar kizaahahha komik aslinda ya neyse uyuyayim
aman evlilik bir basari mi Allah askına.Uykum kacti instagramda sirket hesabim icin bakiniyorum kendi hesabimda degilim.birden karsima pat diye eski esimin kardesinin hesabi cikti.gorumcek
Aaa bi baktim bir davetiye eski es kisisinin.ucuncu defa evleniyor.ne zaman bosandin ne zaman yeniden buldun.asik asik pozlar vs baktim neyse asil mevzu ayni tarihte ayni yerde kuzenimin nikahi vargercekten gece gece sok oldum ya sorun degil de kendimi bi karsilasirsam ezik hisseder miyim ya...adam ucuncu kez evlendi bende siftah yok hala on sene olmus
Üç senede iki kere mi evleniyorUykum kacti instagramda sirket hesabim icin bakiniyorum kendi hesabimda degilim.birden karsima pat diye eski esimin kardesinin hesabi cikti.gorumcek
Kuzen nikahı için hazırlanacaksınız
Onların saati de uygunsa uğrayıp görümce ve kv yi tebrik edin hatta daha ileri gidip eski eşe de bir 100 tl takıp tebrik edin
Ömründe hiç titremediği kadar dizleri titrer, sonra da çıkın kendi ailenizin yanına gidin
Tevafuk ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?