• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tevafuk mu bu gece gece ya

şimdi şöyle
sosyal medyada pek tevafuk olmuyor.
karşımıza çıkan kişiler genelde en çok aradıklarımız yada onların takip ettikleri/takipçileri arasında en çok aradığımız isimler olanlar oluyor.
o yüzden en son o hesaptan birkaç kez baktıklarımız en önce önümüze düşen paylaşımlar oluveriyor.
Bakmadim onceden bakip hatirlamiyosam bilemem ama yakin zamanda bakmadim.sirket hesabi bi de

Kaç kez evlendiğiniz değil önemli olan, doğru kişiyi bulmanız. Bakın eski eş kişisi 1 kez daha boşanmış. O sancılı süreci iki kez çekmiş. Bence şanslısınız bir daha yıpranmadınız , öyle düşünmeyin hayırlısını dileyin🤷🏼‍♀️

Eski eş belli ki ayran gönüllü, maymun iştahlı, z.çtığı yerde don bırakan, her limanda bir sevgili yapan, evlenmelere doyamamış, sebatsız bir tip. Yerinizde olsam boşanmanın sebebinin kendimin olmadığını gördüğüm için içim ferahlardı. Siz, ikinci eş, arada sayamadığımız flörtler hep kötü müydü?

Bu özgeçmişle kendine yeni bir eş bulup evlenebildiğine göre son eşle çok mutlu olacak demektir. Minimum 10 yıllık bir süreçte 3. kez Farklı kişilerle nikah masasına oturan adamla evlenmek için gün görmemiş bir fikirsiz olmak lazım çünkü. Bu kadar fikirsiz bir kadın da evlilik sorunlarını kafasına takmaz. Gidin keyfinize bakın. 3 yıl sonra bir daha evlenir o. Onun evliliklerine göre planlarınızı iptal ederseniz işleriniz çok aksar. Baksanıza adamın hızı kesilemiyor.

Terazi burcu muydu eski eş merak ettim.

Eski eş belli ki ayran gönüllü, maymun iştahlı, z.çtığı yerde don bırakan, her limanda bir sevgili yapan, evlenmelere doyamamış, sebatsız bir tip. Yerinizde olsam boşanmanın sebebinin kendimin olmadığını gördüğüm için içim ferahlardı. Siz, ikinci eş, arada sayamadığımız flörtler hep kötü müydü?

Bu özgeçmişle kendine yeni bir eş bulup evlenebildiğine göre son eşle çok mutlu olacak demektir. Minimum 10 yıllık bir süreçte 3. kez Farklı kişilerle nikah masasına oturan adamla evlenmek için gün görmemiş bir fikirsiz olmak lazım çünkü. Bu kadar fikirsiz bir kadın da evlilik sorunlarını kafasına takmaz. Gidin keyfinize bakın. 3 yıl sonra bir daha evlenir o. Onun evliliklerine göre planlarınızı iptal ederseniz işleriniz çok aksar. Baksanıza adamın hızı kesilemiyor.

Yok ya hu aklimda bile yoktu.inanmiyorlar ama tesadufen cikti karsima🤦takip etmiyordum yani.

Terazi degil

Back
X