Tetradoks??

Florisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2010
115
0
kızlar ben tetradoks kullandım iki gün fakat şimdi midemi mahvetti yutkunamıyorum su bile içemiyorum, yediğim içtiğim herşey mideme ulaştığı an acıyıtor ve göğsümde ağrı var...içinizde hiç tetradoks kullanıp da böyle bi sorunla karşılaşan oldu mu?? bu kalıcı bir durum mu?? geçici ise ne kadar zamanda geçer bi bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba (( bu arada önce gaviscon kullandım midem için yararını görmedim şimdi rennie duo kullanıyorum (

benim de barsaklarım çok hassas o nedenle dr vermemişti bu antibiyotiği halbuki içseydim hemen düzelicekti cildim
sindirim sistemini etkiliyo demek ki şimdi burdan ilaç önermiyim nöbetçi eczaneye sorsan daha doğru olur
bi de iki yudum süt filan derler ya mide için onu dene olmazsa

Ben de kullandm ama dokunmadı..zaten dr ilacı yazmadan önce sormustu mide sorunun var mı diye..

ben de kullanıyorum bu ilacı sivilcelerm için doktor verdi 2 gün oldu ama hiçbir yan etkisiyle karşılaşmadım şimdilik.

Ben 2 sene önce doktora gitmiştim tetradoks vermişti kullandım baya bir yararını gördüm.. Sivilcelerim 2-3 tane çıkınca bir tane içiyorum hemen geçiyorlar.. Yan etkisini görmedim.

Son düzenleme:
Ben 2 sene önce doktora gitmiştim tetradoks vermişti kullandım baya bir yararını gördüm.. Sivilcelerim 2-3 tane çıkınca bir tane içiyorum hemen geçiyorlar.. Yan etkisini görmedim.

ben de kullanıyorum 3 hafta oldu küçükler geçti de yanagımda var bi tane kocaman ona bi etkisi olmadı sennkiler ne kadr sürede geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…