tetanoz korkusu

evet kuluçka süresi aylarca olabilir dogru bir bilgi.. kesinlikle ve kesinlikle doktora git... bildiğim bir cok ornek var anlatıp seni korkutmak istemem ama mutlaka git doktora...

Merhaba bu konuyu burda acmamin sebebi tecrubesi olanlar ve doktor uyelerin fikrini almakti.Tabii ki bilgisi deneyimi olmayanlarin tavsiyesiyle hareket edecek degilim ki oldukca da komik olur bu.Denizden gelir gelmez 24saat sureyi gecirmeden aile hekimimize sordum (yurtdisindayim)okulda asilandim fakat 10yili gecti bu yuzden endiseli hissetmistim.Doktor da gerek olmadigini 10yili gecse bile etkisinin devam edecegini eger kotu bir sey olsa atesten duramayacagimi soyledi.Bende de kendimi cok dinledigimden midir bilmiyorum bir takim agrilar oldu,psikolojik sanirim en sonda cenede de olunca kadina sormaya artik utandigimdan burdaki doktor ve tecrubelilerden fikir almak istemistim.burda doktora gitmekkten hoslanmiyorum cunku hijyen diye bir kavramla ilgileri yok:) basiniz sagolsun sizin de dedeniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…