Tetanoz aşisi

Papatyam000

🌸🌸
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
1.089
574
53
Kızlar 9 aylık bebegım var ve emzırıyorum hamileyim bugun sağlık ocağında tetanoz asısı oldum 3 doz yaptırdı aslında gerek görmedi ama 3 dozu yapalım dedi bende tamam dedim yaptı ve bebegımı emzırıyorum sadece 1 gogusumde daha bıraktırmadık tam ve emzirirsem bırsey olur mu yoksa bugun hic emzirmesem mi gece hıc durmayacak aglıyor

Aşı bileşenlerinin anne sütüne geçme olasılığı düşüktür. Aşı bileşenlerinin çok küçük bir kısmı anne sütüne geçse bile, sindirim sisteminde parçalanarak bebeği etkilemez.
Aşı bebeğe antikor geçişi sağlayabilir bazı durumlarda, anneye yapılan aşı sonucu bebeğe az miktarda antikor geçebilir ve bu da bebeğin bazı hastalıklara karşı korunmasına yardımcı olabilir endişelenmeye gerek yok emzirebilirsin tabiki

Teşekkür ederım sabahtan beri emzirmedim cok aglıyor uyumuyor bende ası oldum kolum fazlasıyla agrıyor ne yapıcagımı sasırdım

Teşekkür ederım sabahtan beri emzirmedim cok aglıyor uyumuyor bende ası oldum kolum fazlasıyla agrıyor ne yapıcagımı sasırdım
Kıyamam ya kolun agrisa bile hareket ettir biraz kullan o kolunu öyle öyle anca çabuk geçiyor ( çocuğu da emzirebilirsin canım sıkıntı olmaz çok geçmiş olsun geçer inşallah ağrisi hemen ben de çok şükür tetenoz ağrı çok yapmazdi ama kardeşimde hem agri hem ateş yapardı anlıyorum yani

Cok sağol canım emzırdım bende de ates yaptı ya dun geceden beri uyuyamadım usudum yatakta sabaha kadar dondum haylada kendime gelmedim cok zor gercekten

Cok sağol canım emzırdım bende de ates yaptı ya dun geceden beri uyuyamadım usudum yatakta sabaha kadar dondum haylada kendime gelmedim cok zor gercekten
Evet bu gayet normal o aşı ateş de yapar kolu çok ağrıtir da halsizde bırakır merak etme bir haftaya hiçbir şey kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…