O Olivia20 Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2024 404 187 31 12 Temmuz 2024 Konu Sahibi Olivia20 #1 Merhabalar 26 haftalik hamileyim tetanoz aşısının ilk dozunu yaptırdım fakat 2.dozunu yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım ablamın doktoru 2.dozu yaptirtmadi benim doktorum yaptırmami söyledi kafam karıştı.
Merhabalar 26 haftalik hamileyim tetanoz aşısının ilk dozunu yaptırdım fakat 2.dozunu yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım ablamın doktoru 2.dozu yaptirtmadi benim doktorum yaptırmami söyledi kafam karıştı.
G guldennnnnn Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Haziran 2024 236 44 31 13 Temmuz 2024 Konu Sahibi Olivia20 #2 Geographer20 .!.: Merhabalar 26 haftalik hamileyim tetanoz aşısının ilk dozunu yaptırdım fakat 2.dozunu yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım ablamın doktoru 2.dozu yaptirtmadi benim doktorum yaptırmami söyledi kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Neden yaptırtmadı. Ben lüzumsuz bulmama ragmen yaptırmıştım ikisinide
Geographer20 .!.: Merhabalar 26 haftalik hamileyim tetanoz aşısının ilk dozunu yaptırdım fakat 2.dozunu yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım ablamın doktoru 2.dozu yaptirtmadi benim doktorum yaptırmami söyledi kafam karıştı. Genişletmek için tıkla... Neden yaptırtmadı. Ben lüzumsuz bulmama ragmen yaptırmıştım ikisinide