sizin doktorunuzun ne dediği önemli. Çevrenizi boşverin. Ayrıca sağlık ocağı arayıp size söylemesi gerekli aşı yaptırmanızıkızlar merhaba 21+2 günlük hamileyim çevremdeki hiç bir hamile tetanoz aşısı vurdurmadı doktorları sana bırakıyorum istersen yaptır demiş bende okuduklarıma göre daha çok devlet hastanesinde doğum yapacaklar ve toprakla haşır neşir olan insanların yaptırması lazım denmiş aşı vurmadan doğum yapan bi sorun yaşayan veya yaşamayanlar yorum yapabilir mi ?
Bu kadar problem haline getirmeyin yaptırmanizda sakinca yok bebeginize zarar veren bi aşı degil yaptirin bence.kızlar merhaba 21+2 günlük hamileyim çevremdeki hiç bir hamile tetanoz aşısı vurdurmadı doktorları sana bırakıyorum istersen yaptır demiş bende okuduklarıma göre daha çok devlet hastanesinde doğum yapacaklar ve toprakla haşır neşir olan insanların yaptırması lazım denmiş aşı vurmadan doğum yapan bi sorun yaşayan veya yaşamayanlar yorum yapabilir mi ?
Bende yaptırmıştım. Tabiiki hastaneyle alakası olduğu için değil olur ya elinizi bişey kesebilir paslıdır en basit örneği bence yaptırın ben yaptırdım hamd olsun bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. tabii yine kendiniz bilirsiniz.kızlar merhaba 21+2 günlük hamileyim çevremdeki hiç bir hamile tetanoz aşısı vurdurmadı doktorları sana bırakıyorum istersen yaptır demiş bende okuduklarıma göre daha çok devlet hastanesinde doğum yapacaklar ve toprakla haşır neşir olan insanların yaptırması lazım denmiş aşı vurmadan doğum yapan bi sorun yaşayan veya yaşamayanlar yorum yapabilir mi ?
12. Haftada aradılar gittim bi kart çıkarttılar bir sürü soru sordu 1 ay sonra tekrar çağırdı ama ben gitmedim etrafımdaki kimse hamileliği boyunca sağlık ocağına gitmedi doğumdan sonra çocuk aşısı için gittiler bende öyle yaparım dedimsizin doktorunuzun ne dediği önemli. Çevrenizi boşverin. Ayrıca sağlık ocağı arayıp size söylemesi gerekli aşı yaptırmanızı
Aşı önemsenmicek bi konu değil benim gözümde gerekli olmadıkçada o ağrıyı sızıyı çekmek mantıklı gelmiyo baya ağrılı oluyomuş çünküBu kadar problem haline getirmeyin yaptırmanizda sakinca yok bebeginize zarar veren bi aşı degil yaptirin bence.
Anladım canım teşekkür ederim :)Bende yaptırmıştım. Tabiiki hastaneyle alakası olduğu için değil olur ya elinizi bişey kesebilir paslıdır en basit örneği bence yaptırın ben yaptırdım hamd olsun bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. tabii yine kendiniz bilirsiniz.
Bizim annelerimiz yaptırmamış bizlerde herhangi bi sorun yok Allaha şükür bi yazıda "tetanozun amacı sezeryan sırasında aletlerden mikrop kapma olasılığını yoketmek ama neticide sezeryan dışında olunan diğer ameliyatlarda tetanoz yapılmıyo" denmiş insanın aklı karışıyo ister istemez ne yapsam diye o yüzden tecrübesi olanlara sormak istedimGerekli olmasaydı yapılmazdı zaten.
Mesela acı değil ilk defa aşı olmucam neticede ama ne kadar zararsız densede bana o kadar masum gelmiyo bi de çevremdeki kimsenin doktoru gerekli görmedi benimkide sana bırakıyorum dedi o yüzden kararsızımsırf acıyor diye yaptırmaktan korkuyorsanız bugün yaptırdım ve saat kaç oldu hala ne ağrım ne sızım var ayrıca yaptırmanızda hiçbir sıkıntı hamileliği geçtim normal şartlarda zaten 10 senede bir 2 doz olmak şart
Bizim annelerimiz yaptırmamış bizlerde herhangi bi sorun yok Allaha şükür bi yazıda "tetanozun amacı sezeryan sırasında aletlerden mikrop kapma olasılığını yoketmek ama neticide sezeryan dışında olunan diğer ameliyatlarda tetanoz yapılmıyo" denmiş insanın aklı karışıyo ister istemez ne yapsam diye o yüzden tecrübesi olanlara sormak istedim
kızlar merhaba 21+2 günlük hamileyim çevremdeki hiç bir hamile tetanoz aşısı vurdurmadı doktorları sana bırakıyorum istersen yaptır demiş bende okuduklarıma göre daha çok devlet hastanesinde doğum yapacaklar ve toprakla haşır neşir olan insanların yaptırması lazım denmiş aşı vurmadan doğum yapan bi sorun yaşayan veya yaşamayanlar yorum yapabilir mi ?
valla benim hiç ağrım olmadı iki aşıda da. O durum bence aşıyı vuran kişiyle alakalıAşı önemsenmicek bi konu değil benim gözümde gerekli olmadıkçada o ağrıyı sızıyı çekmek mantıklı gelmiyo baya ağrılı oluyomuş çünkü